Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
1926
Cevap
223486
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: LG 42LM660S almak isteyenler (97. sayfa)
Z
5 yıl
Yüzbaşı

tv yi kullananlar ne durumdasınız güncelleme gelmiyor artık galiba değilmi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Yarbay

Gelmesin zaten pislikler youtube felan kaldırdılar, birtek hava durumuna bakıyorum smart mevta oldu sayelerinde.




Bu mesajda bahsedilenler: @zazaca
A
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

akılsız tv'ye dünüştü.
sadece netflix kullanıyorum o da çok eski bir sürüm.
kullanıcı seçilemiyor ve İngilizce



E
4 yıl
Yüzbaşı

LG sitesinde 4.62.12 yazılım sürümü görünüyor. Tv'nin kendi içinde baktığımda daha düşük sürüm numarası çıkıyor ve güncelleme yok diyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
4 yıl
Teğmen

Netflix uygulaması akıllı telefonumuz üzerinden kontrol edilebiliyor mu?



C
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: crazy_dance

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz4335

quote:

Orijinalden alıntı: crazy_dance

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz4335


quote:

Orijinalden alıntı: crazy_dance

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz4335

3- 4 gün önce kuruldu 660s im. genel anlamda çok iyi geldi bana. sihirli kumanda çok iyi biraz elinin alışması lazım. zaman zaman normal kumandadaki orta tuşun alt ve üstündeki home- guide tuşuna basıyorum yanlışlıkla ve yaptığım işlemler başa dönüyor. kanal yerleştirmede sorun yok. sadace silinemiyor. ama atlama yapılabiliyor. gelen yetkili servis lg-philips ve sunny bayisiymiş evinde 660s kullanıyormuş. belki almayı düşünenler için referans olur. yanında bi 3d uygulama getirmiş mükemmel bişeydi. nette aradım bulamadım. bi bayan dans ediyor şapkasını falan atıyor, pırlantalar dağılıyor. fular gibi bişi atıyor çok güzeldi. hafızasındakilere baktım ama yok . birde hafızasındakileri izlerken takılıyor. normal yayınlarda insanları biraz şişman ve kısa gösteriyor. ancak normal yayınlardaki görüntü kalitesi eşte dostta izlediğim diğer tv lerden daha iyi geldi bana. son güncellemeyi görmüyor servisin " tek eksiği netteki filmleri tam ekran izlettirmemesi" demişti. bende" bi güncellemeyle çözerler "dedim . arkadaşların söylediğine göre o da çözülmüş. hiçbir eksiği kalmamış. çift çanak kullanıyorum . ikinci çanağı yapamadım . biraz uğraşmam lazım. şimdilik ilk izlenimlerim bunlar .

dostum o dediğin 3d videoun ismi top girl. bende var sana upload edicem pm atarım birazdan...

evet dostum az once telden youtube girip normalini izledlm o video . birde bana son guncelleme gelmedi. daha netten tam ekran film izlemedim. arkadasin dedigi gibi 15 dk sonra hafiza yetersiz gibi bir uyari geliyormu acaba. servis forumlarda tv yi kullanmayanlarin veya ozellikerini tam bilmeyenlerin yanlis bilgilendirme yaptigini soyledi de.


LG nin resmi sitesinden son yazılımı indir usb belllek ile tv ye yükle. tv direk bulmuor çünkü ben yükledim ve şuan tüm videoları tam ekran izleyebiliorum

ilgine çok teşekkür edderim.top girl i indirdim, lg türkiyenin sitesinde 04.10.23 versiyon güncellemesi var o bende kurulu . daha yeni versiyon ben göremedim. yada ben bulamadım.

http://www.lg.com/tr/lghduydualicilitv

adresinden detaylı bilgiye gir. ordan güncel yazılım kısmına bas ve tv nin hangisiyse onun yazılımını indir... yazılım sürümü 04.10.29 yani son sürüm

saol kardeşim detaylı yazmışsın indirdim kuracağım inşaallah.



T
9 yıl
Yüzbaşı

tv mi seviyorum
yine güncelleme gelmiş :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.