Yayıncı GungHo Online Entertainment ve geliştirici Supertrick Games, PlayStation 5 ve PC (Steam) için roguelite hayatta kalma aksiyon oyunu LET IT DIE: INFERNO'yu duyurdu. Oyun 3 Aralık'ta piyasaya sürülecek. PlayStation Store'da ön siparişler şimdiden başladı.
GungHo Online Entertainment aracılığıyla oyunun genel bir özeti:
LET IT DIE: INFERNO, grotesk canavarlar, düşman gruplar ve hatta diğer oyuncularla kaotik savaşlara girebileceğiniz bir roguelite hayatta kalma aksiyon oyunudur.
İnsanlık, “Earth Rage” olarak bilinen eşi görülmemiş bir felaketten yeni kurtulmuşken, aniden tüm şehri yutacak kadar büyük bir uçurum ortaya çıktı. Birisi bu deliğe “Hell Gate” adını verdi ve onun derinliklerinde dünyayı yönetme gücüne sahip güçlü bir kristal olan “Eye of the Reaper” yatıyordu. Her maçta sahne düzeni ve eşya yerleşimleri farklı olan Inferno'yu keşfedin, hayatta kalın ve ganimetleri toplayın.
Bu oyunda, oyuncuların ve düşmanların Cehennem Kapısı'nda çarpıştığı oyuncu-çevre-oyuncu modunun yanı sıra, yalnızca diğer oyuncularla savaşmak için bir mod da bulunmaktadır. LET IT DIE dünyasının bu güçlendirilmiş versiyonunu beğeneceğinizi umuyoruz!
< Resime gitmek için tıklayın >
https://www.youtube.com/watch?v=RMwZTM3dJMU
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 25 Eylül 2025; 12:58:40 >