Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
694
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lenovo yeni tablet modelini piyasaya sürdü: M10 Plus
U
4 yıl
General
Konu Sahibi



Teknoloji şirketi Lenovo, M10 FHD REL olarak isimlendirdiği tablet modelini geçtiğimiz Ocak ayında tanıtmıştı. Şirket bu cihaza benzer özelliklerdeki Lenovo M10 Plus modelini ise bugün piyasaya sürdü.



Ayrıca Bkz.Instagram, COVID-19 ile ilgili içerikleri öneriler kısmında göstermeyecek



Ön siparişe açıldı



Lenovo M10 Plus, 1920x1200 çözünürlükte 10.3 inçlik bir ekrana sahip ve şirkete göre yüzde 87 ekran gövde oranı sunuyor. 8.15mm kalınlığında ve 480 gram ağırlığındaki tablet, Helio P22T yonga seti üzerine inşa edilmiş. 4GB RAM, 64/128GB depolama alanı ve microSD desteği bulunan Lenovo M10 Plus kutudan Android 9 Pie işletim sistemi ile çıkıyor.





13MP'lik arka, 8MP'lik ön kamerası olan cihaz, 3.5mm kulalık girişi, çift taraflı hoparlör ve Dolby Atmos ses teknolojisine sahip. USB-C bağlantı noktası üzerinden 10W'a kadar şarj edilebilen tabletin 7.000 mAh kapasiteli pilinin olduğunu da belirtelim. Hem Wi-Fi hem de LTE'yi destekleyen tablet ilk olarak Çin'de ön siparişe açılmış durumda. Sadece gri renk seçeneği olan Lenovo M10 Plus'ın fiyatı ise 225 dolar olarak belirlenmiş.




 Haberi Portalda Gör

K
4 yıl
Yüzbaşı

Vay be yuvarlak arka kamera yıllardır görmemiştik



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

D
4 yıl
Yarbay

Android tabanlı tablet olmasın piyasa da artık yada oluyorsa da güncelleme alsın modeller.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Binbaşı

Snapdrogon kullansa tadından yenmezdi



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

K
4 yıl
Yüzbaşı

Lenovo, tabletlerine kolay kolay büyük güncelleme vermiyor. Ama M10 serisini Android 8'den 9'a yükselttiğini duydum, doğru mu bilmiyorum.

Bu yeni M10 Plus modeli de 2020'de çıkıyor ve Android 9 ile çıkıyor. Bari çıkmışken Android 10 ile çıkar, nasılsa güncelleme vermeyeceksin.

Şu modelin snapdragon 675 versiyonunu yapsalar, daha başarılı olurdu. Nedense artık MTK işlemcilere pek güvenim kalmadı ...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @drjacob
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.