Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
899
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lenovo Y520 bazı oyunlarda sarj adaptörü takılı olmasına rağmen sarj azalması
M
4 yıl (139 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba

Lenovo Y520 laptobumun fanlarında ve ısı değerlerinde herhangi bir problem yok.
Fifa 22, GTA 5 gibi oyunlarda herhangi bir sıkıntı kasma donma yaşamadan rahatlıkla oyun oynayabiliyorum.

Ancak PUBG, BF 5 gibi oyunlarda oyuna rahatça girebilmeme ve 60 FPS alabilmeme rağmen bir dakika bir 5 saniye süreli droplar giriyor ve oyunları oynanamaz kılıyor.

Ancak dikkatimi çeken şöyle bir durum oldu; bilgisayar prize takılı şekilde FİFA ve GTA oynarken sarjda herhangi bir azalma olmamasına karşın PUBG ve BF 5'te sarjın %99'dan %50lere kadar düştüğünü görüyorum. Bazı anlarda da chrome tarayıcısı üzerinden netflix ve youtube de video izlerken 5-10 saliselik kucuk droplar yaşıyorum.

Sarj adaptörümde veya bilgisayarın güç ayarlarında bir problem olup olmadığını nasıl anlayabilir ve bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Bilgisayarım i7 7700HQ işletim sistemi ve 1050 Ti ekran kartına sahip.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
4 yıl (9804 mesaj)
Yarbay

Adaptör laptopa yeterince güç veremezse pili de kullanmaya başlar. Bence böyle bir sorun var. Aynı model laptopu kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım. Adaptör arızası gibime geliyor yani. Denemek için şarjı takılıyken ekran kartı ve işlemciye stres testi yapabilirsin.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.