Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
189
Tıklama
0
Öne Çıkarma
League of Legends Finalinde 1 Milyon Dolar Ödül
L
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



     League of Legends 3. Sezon Dünya Şampiyonası Finali için, 28 Eylül Cumartesi sabahı gerçekleşen yarı final maçlarında NaJin Black Sword’u 3-2’lik skorla geçen SK Telecom T1 finale adını yazdırdı. 28 Eylül Cumartesi akşamı ise sahneye çıkan Royal Club Huang Zu takımı 3-1’lik skorla Fnatic’in final hayallerini suya düşürdü. Turnuvaya yakışır mücadele sergileyen SK Telecom T1 ve Royal Club Huang Zu dev kupaya çok yaklaştı.

     League of Legends 3. Sezon Dünya Şampiyonası Finali’nde, Staples Center’ın destansı atmosferinde onbinin üzerinde seyircinin ve canlı yayını takip edecek milyonlarca League of Legends hayarının önüne çıkacak olan SK Telecom T1 ve Royal Club Huang Zu, unutulmaz bir mücadelede başrol oynayacaklar.

     Dünya Şampiyonası Final’i, 5 Ekim Cumartesi sabahı saat 06.00’da LoL TV ve Riot Games Türkiye Twitch.tv kanalında canlı yayında olacak. Hem bu muhteşem maçı, hem de yayın sırasında gerçekleşecek canlı röportajları izlemek için canlı yayın bağlantıları;

https://tr.leagueoflegends.com/tr-tr/tr/loltv />
https://www.twitch.tv/riotgamesturkish />
Basın Bülteni
 




M
11 yıl
Yarbay

saat çok çok ters



B
11 yıl
Yarbay

sana göre mi yapıcaklardı?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
V
11 yıl
Yüzbaşı

Ulan bi hacker tutup şu misafir yorumunu kaldırtacam siteden



H
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

sana göre mi yapıcaklardı?

bu kadar mal bir yorum için eksi vermek falan hikaye. bayağı ip adresinden falan adamı bulup ekrandan dışarı almak lazım yani.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 3 Ekim 2013; 15:05:02 >

M
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

sana göre mi yapıcaklardı?

evet



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.