Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1059
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LCD de 19' ve 4 ms veya altı monitör araştırması
M
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

tavsiyelerinizi bekliyorum önemli olan tepkime süresi aslında sadece benq ları gördüm 4 ms tr de daha altı varmı yada başka 4 ms satan markalar önerebilirmisiniz ?



N
18 yıl
Yarbay

WiewSonic var 2ms, ama 4ms ile 2ms arasındaki farkı anlayacağını pek sanmıyorum. Mantıklı düşünmek ve ne istediğiini bilmek önemli.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

şöleki, oldukça fazla oyun oynuorum ve benim için tazeleme hızı ve tepkime süresi oldukça önem kazanıor lcd de

baya uzun zamandır philips 109P4 kullanıyorum 1280 e 1024 te 100 hz kullanabiliorum en azından bu değerlere yaklaşabilmesi önemli benim için


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
18 yıl
Yarbay

Kullandığım monitör 4 (3) ms tepki süreli olan Viewsonic Vx924 ve açıkçası kesinlikle ve kesinlikle önerebilirim.
Bunun yanında stoklara 2ms tepki süreli Viewsonic Vx922 de gelmiş, aradaki fiyat farkı az ise kesinlikle bu monitörü öneririm fakat electra arkadaşın dediği gibi aradaki farkı ayırt edebileceğini sanmıyorum. Bunun yanında Viewsonic Vx924 550:1 kontrast oranına, Vx922 ise 650:1 kontrast oranına sahip.
Soruna gelince lcdlerde tazeleme yoktur yenileme vardır. Crt monitörlerde tazeleme ne kadar yüksek olursa görüntü o kadar iyi olurken Lcdlerde en ideali 60hz yenileme hızıdır.
Benq'nun modellerini bende dergilerde reklam olarak gördüm fakat ne yazıkki görüntüsünün nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.
Ayrıca samsung'un 960bf modeli de 4 ms tepki süresine sahip, bu monitörü de önerebilirim.
Ben sana Benq tercihi yerine Viewsonic veya Samsung tercihi yapmanı öneririm, bunun yanında unutmadan monitörü alırken ölü piksel kontrolü yap.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

çok teşekkürler baya yardımcı oldu bu bilgiler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
18 yıl
Binbaşı

Kardeş ASUS un LCD monitörlerede bi bak istersen.. bi modeli 3 ms.. ASUS lar gerçekten çok canlı, keskin ve net görüntü veriyor..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.