Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
931
Tıklama
0
Öne Çıkarma
laptplar nasıl bu kadar sessiz oluyor
6
14 yıl
Er
Konu Sahibi

laptoplar nasıl bu kadar sessiz oluyor.
masaüstlerinde yer sorunu olmamasına ragmen sürekli kesilmeyen fan hava sesi oluyor.
yeni bilgisayar topluyacagım.
thermaltake 14cm q fanlı power supply alsam laptop kadar sessiz olurmu?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
14 yıl
Teğmen

Laptoplarda masaüstüler kadar gürültülü çalışıyor emin ol.Üstelik eli ayağı çoynaşık biriysen laptop fanı temizlemezsin ve o sinir bozucu sesi çekmek zorunda kalırsın..Masaüstülerde o kadarda bilgili olmaya gerek yok.Kasa içi aç fanı temizle o kadar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
14 yıl
Yarbay

Birazda fan sayısıyla alakalı,masaüstünde daha fazla fan var.Ne kadar sessiz fanda taksan sayı artınca gürültüde artıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Yüzbaşı

Fan sayısı az be fanlar gercekten kalıtelı ayrıca laptoplarda once pasıf sogutucu devreye gırıyor fan ondan sonra calısmaya baslıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
14 yıl
Binbaşı

aslında sen seslisine denk gelmemişsin :) laptop üzerindeki bileşenler (cpu,gpu gibi)masaüstü sistemlerdekilere göre daha düşük voltajda çalışırlar daha az akım çekerler ve daha yavaştırlar.böylelikle daha az ısı üretirler.ayrıca harddiskleri genelde 5400rpm dir oda daha az ses üretir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.