Bi oyun indirdim setup dosyasına tıkladıktan sonra bi kaç program durduruldu dll hatası flaan verdi görev yöneticisini açtım 100kadar işlem açıktı restart atayım dedim ama laptopu açarken bi ekran geliyor(bu hep vardı) f1 ile geçiyorum normalde şuan geçemiyorum herhangi bi tuşa bastığımda bip sesi geliyor ve herhangi bi değişiklik yok sanırım driverlarla ilgili bi sorun olabilir görev yöneticisinde driver update tarzı şeyler vardı Format atmadan düzeltebilir miyim yardım edin!!!
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Masaüstüne ulaşabiliyorsanız Kaspersky indirip taratın. Bulunan tehditleri temizleyin, sonradan kurulmuş programları da denetim masasından kaldırmayı deneyin.
Format atmadan düzeltebilir miyim yardım edin!!!
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >