Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
7
Cevap
244
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laptobuma virüs girdi formatla bile gitmiyor
E
11 ay
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar, Monster Abra A5 v19.1 laptopum var buna nereden geldiğini bilmiyorum trojan exp... Bulaşmış. Rav project uyari veriyordu ben de sürekli siliyorum sonrasında Defender'a tarattım hiçbir şey çıkmadı. Mrt'ye Avast'a taratttım temiz. Ben de son çözüm olarak format USB'si hazırlayıp PC'yi formatladım. Sonra hiçbir driver kuramadım yok parametre hatası yok bu program bilgisayarınızda çalışmaz ne yapacağımı bilemedim ne olur yardım edin, uykularım kaçıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
11 ay
Teğmen

format için flashı virüslü bilgisayarında mı hazırladın peki?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 ay
Er
Konu Sahibi

Onda Sadece indirdim öbür pc de rufus ile yazdım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emoji0707 -- 5 Ağustos 2024; 1:38:17 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Befega19
B
11 ay
Teğmen

Başka bir bilgisayarda ISO dosyasını sıfırdan indir
Flash belleği takınca asla içine girmeden diskpart ile clean yaparak temizle. Ardından ister Rufus istersen Ventoy ile bootable belleğini hazırla. Bunlardan önce yapacağın bu diğer bilgisayarında virüslerden arındığına ya da hiç bulaşmadığına emin ol. Yoksa bu döngüyü kıramayacaksın.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Emoji0707
E
11 ay
Er
Konu Sahibi

Peki bu virüs ten kurtulamassam ssd değiştirsem hallorurmu yoksa bios yada anakarta sıçrar mı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
10 ay
Teğmen

BIOS'a sıçramak ne dostum. Sırf virüs için SSD değiştirmek falan da gereksiz. Sen işi bilen biri bul ona yaptır en iyisi. Anlaşılan bu konulardan çok uzaksın.



E
9 ay
Er
Konu Sahibi

sağol dostum kendim hallettin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
9 ay
Yarbay

Birşey bilmiyorken baya şey öğrendiniz demek.
Sorunun çözümü neymiş?

Ssd değiştirmek değil.
Bios brisey yapamazsın zaten.
Nasıl çözüldü?

Başka bir bilgisayardan Orjinal Microsoft sitesinden Windows 11 kurmak iso şeklinde en mantıklısıydi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 14 Ekim 2024; 21:51:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Emoji0707
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.