Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
55
Cevap
3307
Tıklama
0
Öne Çıkarma
kuyruk sokumu ağrısı(yeni gelişmeler)
A
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Edit2; bugün doktora kontrole gittim tamam akıntı durmuş iltihap gitmiş dedi ama ameliyat olman lazım film çekelim diyorum gerek yok diyor ameliyat içinde 3 ay sıra veriyor önceki doktor da 1 ay sonra ameliyat olucan demişti iş karmaşıklaşıyor bugün ameliyatlı bölgeyi tüy dökücüyle temizleyeceğim yarında film çektiricem


2 gün önce akşam lavaboda iken kuyruk sokumundan bir kaç kıl çektim daha sonra sabah kalktığımda kuyruk sokumu sol tarafta şişkinlik var ve oturamıyorum ağrıyor. ne yapmalıyım ? allah kimseye göstermesin ağrısı çok büyük.

edit;bugün haseki devlet hastanesine gittim doktor apseyi temzileyip 1 ay sonra ameliyat olmamı söyledi,personeller hemen apseyi neşter ile patlattı 3 tane iğne oldum lokal anestezi herhalde iğneyi vururken acayip acıdı onun dışında bir şey yok.bir hafta sonra kontrole gidiceğim. her gün pansumanı ve sargıyı yenilememi söyledi 2 gün su deymemesi lazım.ancak büyük abdest yapamıyorum yara küçük ama sargı büyük yer kaplıyor. acaba büyük abdest sırasında sargıyı komple söküp tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra tekrar yapıştırsam olurmu ? bu ara bir ağrı kesici ve iki adet antipyodik yazıldı.şu anda acı yok rahat oturup kalkabiliyorum ama büyük adım atarken ve yataktan kalkarken çok ağrıyor ona dikkat etmek lazım.rabbim kimseye göstermesin çok zor bir durum.doktor bölgedeki kıllardan bir şekilde kurtulman lazım yoksa tekrarlar dedi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNTIWIRUS -- 16 Eylül 2019; 17:54:1 >