Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
2466
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kurumsal Kimlik ve Telif Hakkı Olan Fontlar
T
15 yıl (1594 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar kurumsal kimlik çalışmaları ile ilgili edinmek istediğim bir bilgi var. Kurumlar kimlik çalışmalarında kullanmak istedikleri fontun telif hakkı olması halinde, bu fontu resmi anlamda kullanabilmek için herhangi bir ücret ödüyorlar mı? Örneğin araştırma yaparken AMD ve BBC'nin Gill Sans fontunu kullandığını okudum. Gill Sans telif hakkı olan bir font ve €35.00 gibi bir fiyatı var. Bu font için ödenen ücret satın alınmasına mı mahsus yoksa bunun dışında ödenmesi gereken bir mebla var mı? Umarım sorum açık ve net olmuştur.

Yorum ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.