Arkadaşlar telefonumda üniden kalma videolar vardı yanlışlıkla silindi recuva ve daha baska programlarla geri getirdim ama hic birini acmıyo dosya çözülemedi diye bi yazı cıkıyor codec falan yükledim ama onlada olmadı bi yolu varmı yoksa ümidimi keseyimmi ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
açamıyorsan verileri tam anlamıyla kurtarmıyor demektir bazı programlar bunu yapıyor sana şu programı önerebilirim gayet başarılı PC Tools File Recovery 9.0.1.221 ancak programı kurduktam sonra veri kurtaracağın disk ile kurtarılan dataların aynı diske kaydedilmemesi gerek yani harici diskin varsa kurtarma yolu olarak orayı kullan.
Şayet silinen verinin ufacık bir kısmına bile (örneğin 1gb lik bir videoyu sildikten sonra onun bulunduğu kısma 10kb lik bi txt dosyası bile yazılmış olsa) kurtardığında o dosya hata vericektir.
Kardeş resim kurtarmak bile zorken artık videoyu kurtarmayı düşünemiyorum. Bi bardak su iç yapabilecegn bişey yok. Bundan sonra yedekle verilerini böylekayıplar yasa ma
Vlc player da açmıyorsa yapacak birşey yok. Benim de full hd arşivim silindi hepsini kurtardım ama açılmadı. hatta belki bir yöntem icat edilir diye 1 yıl tuttum videoları ama birşey çıkmadı.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >