Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
143
Tıklama
0
Öne Çıkarma
kumru yavrularım ölmüş
D
4 ay
Er
Konu Sahibi

arkadaslar balkonunda 10 günlük kumru yavrulari vardi bu soguk havalarda islanmasinlar diye cati yaptim ve rüzgarı önlesin diyede saksiya karton marton biseyler taktim annede gelip gidiyordu dun aksam anne bunlari yalniz birakti ama nasıl usuyolar gece gidincede asla gelmez bunlar bende eve aldım sabah 7 de geri koydum ayni yerine ama gozukmuyolar biryerden sabah bi kalktim saksı kan içinde bir yavruda yok boyle birşey nasil olabilir oc kargalarmı gordu anneyi cok moralim bozuk 1 aydir sirtlari felç oldu oturmaktan anneyle baba kuşun. her seferinde karga diyip gecistirmektende bıktım başka birşey olabilirmi. < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
4 ay
Yarbay

Martı da olabilir. Baykuşta olabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.