Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
1287
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kulaklık için yardım ricası...
K
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selam Arkadaşlar;
Kullandığım Galaxy S3 telefonumda ve seyahatlerde kullanabileceğim kulak üstü kaliteli bir kulaklık almak istiyorum. Şimdiye kadar kullandığım Sennheiser Cx300'ü artık emekli etme vaktim geldi, üstelik kulak içi modellerin sağlıksız olduğunu duyduğumdan beri pek sıcak bakmıyorum. Benim yeni almak istediğim ürün için yaklaşık bütçem 350-400'e kadar çıkabilir.
Yurdışından getirtme şansım da olacağı için bana beklentilerimi karşılayacak ses kalitesi beni memnun edecek bir ürün önerir misiniz?
Özellikle dinlediğim bir müzik türü yok, Jazz, Pop, Rock dinlediğim için kulaklığın karakterislik bir sesinin olması benim için çok anlam ifade etmeyecektir.
Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.



M
12 yıl
Yarbay

Akg dün dediğiniz gibi biraz genç işi. Zaten konu hakkındaki fikirlerimi söylemiştim zamanında. Okuyunuz:http://forum.donanimhaber.com/m_59494654/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59494654

Ama ses konusunda oldukça iyi. Ondan daha iyisi de Aiaiai Tracks. Eğer fazla büyük olmasın, sağlam bir basla tiz olsun ve idare eder de bir netlik olsun diyorsanız Akg. Aiaiai ise dinleyenlere göre onun daha neti.

ek: S3 gözlemlediğim kadarıyla kulaklık konusunda zayıf bir telefon. Eğer onunla kullanacaksanız almadan önce mutlaka deneyiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mair -- 8 Kasım 2012; 10:46:02 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.