Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1243
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Küçük kaza ve hasar kaydı durumu
M
5 yıl (4676 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar selamlar.

Otoparktan çıkarken arkamdaki aracı farketmedim ve yavaş bir şekilde vurdum. Karşı tarafin sol camurlugu hafif göçtü. Benim de tamponda biraz ezik ve boya atması oldu.

Karşı tarafa hasarı karsilayayim dedim ama biraz abarttı ve 800 den aşağı kabil etmem dedi. ( Aracı 1995 Vectra ). Israr ettim, kabil etmeyince tutanak tutalım o halde dedim. Mobil kaza tutanağı uygulamasından tutanağı tuttuk, gönderdim. Tam o sırada babası geldi ve bu hasar için gerek yoktu tutanağa zaten bir şey yok, komsuyuz diyerek olayı tatlıya bağladi ve tutanağı işleme sokmayacagini söyledi. Sanayiye gidelim, yaptıralım ne zaman istersen dedim ve ayrıldık.

Asıl sorunun ise şu; tutanak sbm ye düştü ve bana mesaj geldi işleme alinmistir diye. Sonrasında da kusurlu benim olduğuma dair mesaj geldi. Aracımda hasar kaydı yoktu benim. Karşı taraf tutanağı işleme almayacağı için bu kaza bana " bedelsiz" olarak mi yansıyacak.

Eğer öyle olacak ise ben kaskodan tutanağı işleme koydurup yaptirabolir miyim. Sadece ufak bir tampon rutusu olacak ve belki 300-500 hasar kaydı yansır diye düşünüyorum.

Bir diğer sorum da mobil kaza uygulaması tutanaklarim kısmına girdiğimde gönderilebilir tutanak yazıyor. Bu şekilde. Bu durumda tutanağı gondermemis mi oluyorum. Fakat sistemden bana mesaj geldi, o kısmı anlamadim.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl (28968 mesaj)
Yarbay

MOBİL TUTANAK NE YAW, e-devletten mi yapılıyor.




_____________________________

Eski kullanıcı adı: MaDMaxiBo

Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
5 yıl (644 mesaj)
Yüzbaşı

Hacı bende cahil kalmışım böyle birşey den haberim yok. Hep karbon kaza tutanağı kağıdına elle yazardık.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MaDMaxiBo
T
5 yıl (28968 mesaj)
Yarbay

sigortacını ara sorsana bi hocam. onlar bilir böyle detayları muhtemelen.

sigortayı yaptırıp parayı veriyoruz sonra kaza olmazsa bir sene hiç aramıyoruz adamı. böyle durumlarda bari arayın bilgi alın. benim sigortacım gece yarısı bile olsa kaza durumunda hemen beni ara abi diyordu.




_____________________________

Eski kullanıcı adı: MaDMaxiBo

Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl (1994 mesaj)
Binbaşı

Ne güzel sigortacıymış o. Benim sigortacı poliçeleri bana bırakmıyor babama veriyor. Kaza tutanağı araçta yok ondanda bırak dememe rağmen 1 tane bile şeffaf dosyaya bırakmamış. Ben bu adamı kaza anında ararsam önce söverim heralde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MaDMaxiBo
E
5 yıl (16809 mesaj)
Yarbay

böyle bir uygulama mı varmış yav



Y
5 yıl (787 mesaj)
Yüzbaşı

Tutanak işleme girmiş. Kusurlu siz bulunmuşsunuz. Sizin sigortanız karşı tarafın arabasını yaptıracak. Sizde ister cebinizden yaptırın (sizde hasar kaydı carpma olarak görünür bedel yazmaz) , istersenizde kaskonuzdan yaptırın ( bu sefer carpma yazip kasko şirketinin girdiği bedel tutarı yazar)

Bence tutanak işleme girdiği için sanayide artik yaptırmayın. Oğlunun aç gözlülüğü yüzünden iki tarafada hasar kaydi girilecek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.