Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
1408
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kredi Erteme ile ilgi uzmanlara sorum
P
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba daha yeni çekmiş olduğum 36 ay vade 72.000 TL kredinin 3. taksidini 2504 TL olarak ödeme aşamasındayken virüs salgını nedeniyle Ziraat bankası kredimi 3 ay erteledi fakat toplam rakama 2500 TL faiz ekledi ve aylık ödemem 2576 TL oldu. Şirketim tarafından da ücretsiz izne çıkarıldığım için bu durumu kabullendim gibi. Fakat yinede dövizde olan bir miktar param var o bir taksiti karşılar. Belki şirket 3 ay içerisinde 1 ay ödeme verebilir de. Anne babadan da toplarsak ve birazda hesapları eksiye düşürerek çekersek (ek para, avans para gibi) paralardan çekersek bu kredi erteleme işine gerek kalmayabilir. Her ay bir şekilde ödeyebilirim. Fakat şimdi kararsız kaldım. Bu erteleme ile Temmuz 17'e ertelenmiş ödememi toplu şekilde ödeme fırsatım oluyor. Bu durumda henüz en yüksek faiz vadeleri olduğu için avantajlı olacak gibi yani ana paradan fazla inecek aşağıya. Sonuç olarak 3. ayda ben normal taksitin üzerinde bir ödeme yapacağım 10.000 TL olabilir diye düşünüyorum böyle bir durumda ertelemeyi iptal etmek mi doğru olur yoksa bu şekilde mi kalsın karar veremedim. Sizin Görüşleriniz ne olur?

Bu arada kredi ödemem nisan 17 sindeydi 3 ay ertelediler ama bana 4 ay gibi oldu. Yani Temmuz 17 de 4 aylık ödeme yapabilirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patya -- 5 Nisan 2020; 15:19:13 >