Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
364
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kredi Erteleme
-
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Mali olarak zor günlerden geçiyoruz, eşim işten çıkartıldı. Ziraat bankasında kredim var fakat 4-5 ay ödeyemeyeceğim, kredi erteleme için görüştüm siteden chat'te fakat erteleme bulunmamaktadır dendi. Garanti bankasındaki kredimi zaten ilk aldığımda 5 ay erteletmiştim. Şu anki tek maaşım sadece kredilere yetiyor olduğundan üzerimdeki 1 krediyi erteletmem gerekiyor izlemem gereken bir yol var mı ? Kredim olan banka garanti bankası ve ziraat bankası

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
2 yıl
Yüzbaşı

Hocam merhaba,

Farklı bankadan kredi alabiliyor iseniz ziraat’i kapatıp özel bankadan alacağınız krediyi de 3 ay ertelemeli olarak başlatabilirsiniz en azından Bir süre sizi rahatlatacaktır.Kapama kredilerini şubeler daha kolay verebiliyor.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @-PoseidoN-
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.