Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
824
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kredi çekip caydım, puanım düştü mü?
D
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Akbank mobil uygulamasından 30.000 TL direkt kredi çekebileceğim görünüyordu. Ben de müşteri hizmetleri ile görüşüp kredi çekmek istediğimi söyledim. Bana 19.650 TL tutarında kredi verdiler maksimum. Ben de kabul edip çektim; ama yaklaşık iki hafta sonra 30 günlük cayma hakkımı kullanıp bankaya krediyi bir miktar faizi ile geri verdim.

Şimdi ben cayma hakkımı kullandığım için haneme olumsuz yansıyacak diye düşünmüştüm; ama krediyi geri verdikten birkaç gün sonra kredi kartımı ATM'ye takınca kredi kartı limitimi 9.500 liradan 12.350 liraya çıkarmayı teklif ettiler, ben de kabul ettim. Bununla birlikte mobil uygulamadaki kredi çekme limitim artık 30.000 TL yerine 40.000 TL görünüyor. Şimdi bu cayma hakkımı kullanıp krediyi geri vermem olumlu mu olmuş sizce, bir daha kredi çekmek istersem?

Findeks risk raporu puanımı istedim; ama günceli gelmedi, puanım hâlâ aynı görünüyordu. Kredi kartı limitim de eski limitindeydi. Yani güncel rapora ulaşamadım.

Tekrar kredi çekmek istiyorum, limitimi bankadan da öğrenebilirim; ama sorup çekmezsem banka şüpheli görebilir. Bu yüzden önce size danışmak istedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >