Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
10161
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KREDİ BAŞVURUM ONAYLANMADI !!!
O
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

BEN BU İŞİ ANLAMIYORUM. KREDİ BAŞVURUSU YAPTIM MOTOR ALMAK İÇİN RED CEVABI GELMİŞ. SEBEBİ İSE KOMEDİ. DAHA ÖNCE HİÇ KREDİ ÇEKMEDİĞİNİZ VE KREDİ KARTI KULLANMADIĞINIZ İÇİN SKOR PUANINIZ YETERSİZDİR. BU NE SAÇMALIK YA. BEN HAYATIM BOYUNCA KREDİ ALAMAYACAKMIYIM BU MANTIKLA. HANGİ GERİZEKALI KOYMUŞ BU SİSTEMİ. İLLA ZÜKECEKLER YANİ MİLLETİ ZÜKÜLMEYENE PARA YOK DİYOR ŞEREFSİZLER. YOKMU BUNUN BAŞKA ÇARESİ ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN.



M
8 yıl
Teğmen

Bankalarla daha önce işlem geçmişiniz vs yoksa onaylanmaması durumu olabilir . şu linkte güzel şekilde açıklamışlar bakabilirsiniz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.