Daha önce tık çıkarıyordu, akü değiştim. Sonra hiç tık çıkarmadı, kömür değiştim ama hala sabahları 6. çevirişite felan çalışıyor ve yine tık demiyor.(bu öğlen tık diyip çalışmadı ama sabahları hiç ses çıkartmıyor) araç 99 model siena ve lpgli. Yeteri kadar deneyince çalışıyor ama problemi usta anlayamadı. Sizce sorun nerde, ne yaptırmalıyım?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Aynısı bende de oldu bu sabah.Tık diyor marş basmıyor.Çalışmazken aküyü ölçtüm 12.5 volt lambaları uzundevre açıp çalışmazken ölçtüm 11.8 volt en son çalışırken ölçtüm 13.7 volt akü değerleri geldi.Akü bosch marka 3.5 yıl oldu alalı.Sonra bir iki defa denedim tek seferde marş aldı.Akü bitmiş diyen var , marş motoru kömürü diyen var.Olmaz yerde yolda bırakır diye korkuyorum.Önce akucuye gitsem aku bozuk diyecek yok yere akü aldıracak diye endişe ediyorum, elektrikçiye önce gitsem keza aynı sıkıntı.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.