Edit: Çözümü masrafsız ve %100 etkili diyebileceğim TCA denen kimyasalda buldum. ilk uygulamada dövmem bir hayli soluklaştı 3 or 4. uygulamadan sonra tamamen kaybolacaktır. konu kilit.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Resimdede görüldüğü üzere sağ kolumun iç kısmında kocaman renkli bir dövme var. Ergen dönemlerde bir anlık gazla yaptırdığım bu dövmedem son 3-4 yıldır acayip derecede rahatsızlık duymaktayım. Kışın hiçbir sorun olmamakla beraber, yaz aylarında uzun kollu giymenin mümkün olmadığı zamanlarda en büyük sorunum bu dövme olmakta. İster istemez bakışlar oluyor ve bende çoğunlukla bu bakışları fark ediyor rahatsız oluyorum. Lazerle dövme sildirme işlemine başvurdum ama bunun için en az ayda bir kez 7 seans gelmem söylendi. Hem çok uzun iş hemde seansı 300 tl. yani artık o kadar rahatsızlık veriyorki zımpara yaparak, jiletle deriyi keserek, hatta kezzapla deriyi yakarak silmeyi düşündüm. bilen biri varmı yazın özellikle bu dövmeyi kapatabileceğim yani kamüfle edebileceğim bir yöntem. hadi silmek olmadı kamuflaj oldu oda olumlu.
Dövmenin şekline takılanlar olmuş gökhan özoğuz'un boynunda bile kocaman gül dövmesi var. Bence dövmen güzel ama yeri kötü kolun üst kısmında yanda olsaymış yazın sorun olmazdı.
Yani cikletten çıkan dövmeyi yapıştırsan en azından duş alınca çıkardı kurtulurdun.Buna belki 20 den fazla vermişsindir ama bu kadar çirkin bişeyi yaptrmak için üstüne para alman lazımdı bence.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturtan boğa -- 4 Ağustos 2016; 13:33:51 >