Geçen yıllara ait durum böyle. Töbe estafirullah 2012'de bir şeyler olmuş. 2011'de kontenjan 6. 2012, 2013 ve bu yıl 8. Geçen yıl 19.700 ile kapatmış yani. Felsefelerde Koç'un üstünde 10.600 ile kapatmış olan (geçen yıl tavan sırası 240'tı :O ) Boğaziçi, Koç'un altında da sanırım 22 binle kapatmış olan Galatasaray var.
Ben Boğaziçi ve Koç yazdım. Bütün insanlık Boğaziçi imkansız diyor. Şimdi sizden rica etsem Koç ve Boğaziçi felsefeye girme ihtimalimin yüzde kaç olduğunu söyler misiniz?
Sıram 12.700
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Resime gitmek için tıklayın >
Geçen yıllara ait durum böyle. Töbe estafirullah 2012'de bir şeyler olmuş.
2011'de kontenjan 6. 2012, 2013 ve bu yıl 8.
Geçen yıl 19.700 ile kapatmış yani. Felsefelerde Koç'un üstünde 10.600 ile kapatmış olan (geçen yıl tavan sırası 240'tı :O ) Boğaziçi, Koç'un altında da sanırım 22 binle kapatmış olan Galatasaray var.
Ben Boğaziçi ve Koç yazdım.
Bütün insanlık Boğaziçi imkansız diyor. Şimdi sizden rica etsem Koç ve Boğaziçi felsefeye girme ihtimalimin yüzde kaç olduğunu söyler misiniz?
Sıram 12.700
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysis -- 22 Temmuz 2014; 15:36:08 >