Valla bu işlerin ustası değilim ama ya hava perdesi koyucaksınız ön tarafa -ne kadar yeterli olur ondan da emin değilim baya geniş- ya da klimayı soğuk hava üfleyen vantilatör gibi kullanıcaksınız.
olmayacak işe amin denilmez arkadaşım.Ha illaki de taktıracağım diyorsan,asma tavanın var.24 luk düz tip kaset tipini taktır,sürekli çalışır sende biraz nefes alırsın.Tabi tüketim çok olacaktır.
Hava perdesi işi olmaz orada , mallar,buzdolap vs var girişte.
Ön taraf sürekli açık havayı nasıl koruruz içerde ilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .. sağlıklı bir bilgi alamadım 5 tane klimacıdan.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.