Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
1051
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kızı unutmanın yolunu anlatıyorum toplanın!!!
H
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Beyler 1 yılı aşkındır unutamadığım biri var ve artık unuttum yani aklıma gelse bile bir anlam ifade etmiyor.Bende unutamam vs. diyordum ama unutuyorsunuz beyler sakin olun.Arkasından kıştlanmış tavuk gibi dolanmayın ortada.

Şimdi ona ait ne varsa çıkarın hayatınızdan.Eski konuşmalar,fotoğrafları,hediyeleri işte ne varsa hepsini kaldırın atın ve bir daha kesinlikle bakmayın.Eve tıkılıp kalmayın boş oturunca aklınıza gelir.Dışarı çıkın bir uğraş bulun kafanızı dağıtın,gezin.Gençsiniz olum.Gençliğinizin baharını mal gibi bir kız için mi heba edeceksiniz?Acı çekerek mi geçecek?Sakın acılı,onu hatırlatacak şarkılar dinlemeyin.Ben dinliyorum ama bu her zaman yaptığım şey onu hatırlatmıyor.

Ve en önemlisi başka kızlarla takılın.Başka kızlara açılın.Dünyada bir tek onun olmadığını farkedin.Başka kızlara takılınca başkasını bulunca ve dediklerimi yapınca unutuluyor.

Eğer bunlardan hiçbiri olmazsa açın bir rakı ve bunu dinleyin ne diyeyim sizden bir yol olmaz.Evde oturup bir kız için kendinizi çürütün.

Videoyu izlemek için tıklayınız

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil