Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
176
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kişiliğin kalıcı olarak oturma zamanı
C
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bir çoğumuz kişiliğimizin oturduğunu düşünürüz , Fakat bende ve bir çoğumuzda halla gelişme evresinde gibi
Hayatımda ortaokul /lıse / unıversıte ve her 2 yılda 1 hayat felsefesı dahıl bırçok duygu ve duşuncem değişiyor. gıymem dediğimi, yemem dediğimi, bakmam dediğimi yapıyorum açıkca kendımı tanıyorum. Bunun ergenlıkle ılgısı olduğunu duşunmuyorum 23 e geldim.
orta okuldan görenler tanıyamıyor farklı bir kişilikte oldugumdan aynısı lıse ve unıversıte içinde geçerlı ( unıversıtede malesef gerçek kişiliğimi dişarı vurmak ıstemedım bunun başlıca sebebı abımle aynı sınıfta okuyordum ve kötu herbir naneyı anneme yetıstırıyordu bu sebeble pasıf bılgısayarcı çocuk kişiliği daha ıdeal durdu )

Etrafımdakilieriden edindiğim izlenim ve gözlemlerim kişiliği oluşturan hıçbir etmenın bende kalıcı olarak kalmadığı, acaba kişiliksiz kavramı böyle birşeymidir?

Bazı yönlerdende düşünüyorumda aslında kolay kolay kımsenın kişiliği tam oturuştur diyemeyiz, 35 yıl aynı duzen aynı duşunce yapısındakı adam 36. yılda ani bir sosyal yada duygusal yıkım yada yukselışten sonra hıç tanınamıyacak bir kişilğe bürünüyor,





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 10 Mayıs 2012; 20:26:16 >