Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
109
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kingdom Come: Deliverance için Oynanış Videosu Yayınlandı
B
7 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 
   Geliştirici ekip Warhorse Studios hikaye odaklı açık dünya rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance'ın E3 2017 demosunu YouTube üzerinden yayınladı. Video bir saate yakın oynanış görüntüsü içeriyor. 
 
   Kingdom Come: Deliverance 13 Şubat 2018 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.




B
7 yıl
Yarbay

Kickstarter gününden beri takip ediyorum, şu an hayallerim yıkıldı. Zaten diyaloglar, konuşmalar, animasyonlar çok hantal ve sıkıcıydı bir de buna bu dövüş sisteminin ekleyince :// Birebirler fena durmuyordu ama toplu savaşlar böyle olacaksa... Çok vasat



W
7 yıl
Çavuş

görüntü kalite fena değil türüne göre,ama oynanış vasat ve zevksiz gibi görünüyor çıkınca anlaşılır ilk izlenim olarak çok donuk geldi oyun.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

A
7 yıl
Binbaşı

Zamanında ağzımız açık kalmıştı, şu anda gayet sıradan ve normal geliyor, hatta bazı konularda vasatın altı (animasyon-diyaloglar vs).

İşte oyunları çıkarma sürecini böyle big banglere kadar uzatmanın sonucu. Bu oyun tanıtıldıktan 1 yıl sonra çıksa yer yerinden oynardı. Şimdi yorumlara bakıyorum herkes oyunu taşlıyor.

Onca emek ve bağımsız bir yapımcı olmalar göz önüne alındığında, 70 puanı ortalama edinip, 200-300k satışta tıkanıp silinip gitmek oldukça acıklı olacaktır.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

F
7 yıl
Yüzbaşı

Bannerlordun başına gelemeyecek bir olay...



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.