quote:Orijinalden alıntı: CrystalCacik quote:Orijinalden alıntı: Brandt quote:Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist Hocam yaza kadar içeyim yeter. 1.72 boy 47 kiloyum amacim 65 olmak en az ben 172 65 kiloyum ve arkadaşlarım zayıflıktan öleceksin diyorlar. her aynaya baktığımda intihar edesim geliyor. nasıl dayanıyorsun 194 a 70 im ki daha yeni oldum 70. Sen nasıl zayıfsın anlamadım
quote:Orijinalden alıntı: Brandt quote:Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist Hocam yaza kadar içeyim yeter. 1.72 boy 47 kiloyum amacim 65 olmak en az ben 172 65 kiloyum ve arkadaşlarım zayıflıktan öleceksin diyorlar. her aynaya baktığımda intihar edesim geliyor. nasıl dayanıyorsun
quote:Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist Hocam yaza kadar içeyim yeter. 1.72 boy 47 kiloyum amacim 65 olmak en az
quote:Orijinalden alıntı: Brandt quote:Orijinalden alıntı: CrystalCacik quote:Orijinalden alıntı: Brandt quote:Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist Hocam yaza kadar içeyim yeter. 1.72 boy 47 kiloyum amacim 65 olmak en az ben 172 65 kiloyum ve arkadaşlarım zayıflıktan öleceksin diyorlar. her aynaya baktığımda intihar edesim geliyor. nasıl dayanıyorsun 194 a 70 im ki daha yeni oldum 70. Sen nasıl zayıfsın anlamadım en az 20 kilo eksiğin var ve zayıf olmadığını mı düşünüyorsun? Bence psikolojin bozulmuş senin. Muhtemelen vileda çubuğu gibi bişeysin.
en az 20 kilo eksiğin var ve zayıf olmadığını mı düşünüyorsun? Bence psikolojin bozulmuş senin. Muhtemelen vileda çubuğu gibi bişeysin.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle