Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
148
Cevap
15675
Tıklama
613
Öne Çıkarma
Cevap: Kendi ülkesinin evladına ağlamayan Filistine ağlıyor :) (9. sayfa)
A
3 yıl
Yüzbaşı

İsrail one minute
Ama turizm
Direk rrrrr



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Yüzbaşı

Yalnız ameriga gibi kınayalım
Bak şekercim canım biden
Azcık ayıp oldu ama bak şimdi ben üzüldüm
Rica etsem
Hahah



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Binbaşı

Adam kıt kanaat geçiyor, temel fizyolojik ihtiyaçları haricinde harcama yapamıyor, gidip Libya'dayız Suriye'deyiz muhabbeti yapıyor. Bir tane karşılığını aldığın dış politika hamlesi yok. Tamamen boşa çırpınış ve paranın boşa akması. Yanı başımda Afgan aileler oturuyor, 1 haftada aldıkları yardımı biz hayatımız boyunca almadık. Allah'a havale ediyorum başka bir halt yapabildiğimiz yok zaten.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
3 yıl
Yüzbaşı

yakın çevremden israil konsolosluğu basan var wp de gördüm. rehber temizliği zamanı gelmiş :D



K
3 yıl
Yarbay

7 kişi intihar etti bunların 3-4 tanesi işsizlik ve ekonomik nedenlerle.

Birileri pudra şekeriyle keyif yapıyor. Birileri hiç haketmeden bir yerlere gelip 25 yaşında gelmeden hayatını kurtarıyor.

Çok zeki bir adam değilsen, kendini yurtdıiına atıp kurturamıyorsun çlie çekiyorsun bu ülkede. Yada anadan babadan zengin olman lazım



K
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: laylaylaylom

Bu mesaj silindi.
Osmanlıdan önce orada topluluklar vardı. Şu saçma argümanlarınızdan vazgeçin, Osmanlı evet tarihimiz, orta asyadan bu yana gelen bir tarihimiz var da. Söylediğin şeyler çok saçma.

O topraklarda sadece bizim insanımız kan akıtmadı, o topraklar Osmanlı ile var olmadı.

Vatanın evladı olmayı saçma argümanlarınla sen belirleyemezsin.



N
3 yıl
Teğmen

@Kenshin12 hocam şu cahil kendini bilmeze bir hakaret davası açsanıza. Ciddi söylüyorum ben keyiflenirim burada.




Bu mesajda bahsedilenler: @Kenshin12 , @yusufarif
G
3 yıl
Yarbay

İsrail'de Filistin'de beni zerre ilgilendirmiyor. Ülke sorunları bu denli fazlayken banane ondan/bundan. Yesinler birbirini. Ortadoğu çöplüğü hep aynı böyle gelmiş böyle gider. Ülkesini düşünen adam kendimizi bu çöplükten nasıl çıkarırız diye düşünen adamdır, çünkü bizde o çöplüğe mahkum ediliyoruz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 14 Mayıs 2021; 22:8:39 >

D
3 yıl
Er

İsrail de ümmetçiler de bu Dünya'nın üstündeki en zararlı böcekler. Hepsi yok olsa keşke.



R
3 yıl
Er

Azerbaycan topraklarının çoğunu geri aldı.
Libya geçiş hükümeti şuan bizim yanımızda ileride ne olur bilmiyorum.
Suriye için Allah Kerim, Iraktaki yapılanmaları çözülürse oraya da sıra gelecektir.Birilerinin pyd-pkk silah yardımı, askeri eğitim yardımı vs aklınıza ne gelirse olması onları güçlü yapmayacaktır. Biz mümkün mertebe yerlilestirme yaptıkça bu yapılarla mücadele daha kolaylaşacaktır.

Ayrıca bu ülkede ihtiyacı olan her kim var ise kaymakamlık/valilik, aile sosyal politikalar bakanlığı, il/ilçe belediyeleri ve STK'lar o aileye ayrı ayrı yardım yapmaktadır. Bizzat şahit oldum. Eksikler illaki var, ben 2001 krizinde 10 yaşındaydım içinizden geçti. Şuan devlet elinden geleni yapıyor biraz okumanızı düşünmenizi ve bu ülke için üretmenizi tavsiye ederim. Burada birşeyleri kanıtlama veya başka bir amacım yok biraz rasyonel olmakta fayda var.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Arkadiusz Milik
K
3 yıl
Yarbay

Bu kadar boş yazıyı bana hakaret etmek için mi yazdın? Bi sen mi akıllısın yani? Şu yazdığın şeylerle benim yazdıklarımın ne ilgisi var arkadaş? Ben ülkedeki yerleşik anlayıştan bahsediyorum. Sen ne saçmalıyorsun? Her ümmetçi diyen kişi profili senin o kısıtlı beynindeki gibi "medeniyetçi" mi oluyor? Banane fanatik sağcısından fanatik solcusundan, ben ortada gerçeklikle uyuşmayan ve sürekli ülkeyi yanlış politikaya ve yanlış geleceğe sürükleyen ideolojiyi işaret etmişim. Burada seni geren nedir, sana ne battı? Bu arada o kadar beni tanıyormuş gibi laflar edip durmuşsun, hayırdır tanışıyor muyuz? Eminmişsin ya o bakımdan.

Teknolojiye bu kadar karşı bir tipsen, rahatsızlığı seviyorsan hemen interneti kapatıp, elindeki o telefonu tableti ya da bilgisayarı atıp forumdan defolup mağarana geçebilirsin. Seni tutan yok. Odun olmak için yeni nesil de olmaya gerek her nesilde odun bulmak mümkün.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 yıl
Yüzbaşı

Genç, benim 2001 krizinde dükkanım vardı, sen 10 yaşındaymışsın bırak krizi, dünyadan haberin yokmuş senin. Kriz içinden geçmişmiş, ufak at civcivler de yesin.
Evet kriz oldu, bende o sırada dükkanı kapattım, ama ekonominin diğer kesimleri sağlam kaldı, ben bir sene içinde geri toparladım. Ama o zamanki kriz şimdikinin yanında solda sıfır.
Şimdi ben gene iflas ediyorum, ve alabildiğim ancak 3 000 tl yardım, kapalı dükkana gelen vergi 7.500 tl ve gene kapalı dükkana gelen elektrik, su, internet, bağkur ödemelerini saymıyorum. Ve ben başvurduğum hiç bir yerden başka yardım almadım. Peki benim kredileri , kartları, evin faturaları kim ödeyecek ?
2001 de bile dükkanı kapattım, ama bağkur ödemelerini aksatmamıştım, vergi borcum hiç kalmadı . Şimdi 1.5 senedir hiç bir şey ödeyemiyorum, dükkanı bile açmayı düşünmüyorum, çünkü o dükkan biriken borçları ödeyemeyecek.
2001 de çok esnaf iflas etti, ama toplumun diğer kesimlerinin elinde geliri kalmıştı. Ekonomi hızlı toparladı. Şimdi herkes iflas ediyor. Toplumun çoğunda para kalmadı. Zenginler hariç.

A haberi az kesin , gözlerinizi açın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @RonaldoyaHızMıGerek
K
3 yıl
Yarbay

Çok sevdiğimiz Osmanlıyı 1.dünya savaşında sırtından bıçaklayan ve İsrail'in bugün ki sınırlarına ulaşmasında yardımı olanlar ordumuzu yardıma çağırıyor. Paralel evren, resmen!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
3 yıl
Yüzbaşı

Esad bum bum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
3 yıl
Yarbay

Ne israil ne filistin umrumda değil, isterlerse birbirlerini sabahtan akşama kadar öldürsünler.Benim tek umrumda olan kendi ülkem ve ayrıca arap için göz yaşı dökecek kadar aptal olmadım daha.