Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
690
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kendi Müşterisine Fiber Vermeyen TÜRKNET !!
U
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Senelerdir TürkNet abonesiyim , gelen fiber internet haberinden sonra gerek forumdan gerek oim den mesaj atıyorum .
Aldığım cevap " Merhaba, şu an için mevcut müşterilerimiz fiber hizmete geçiş yapamıyor. Ancak bununla ilgili çalışmalarımız var. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız."
Forumdaki sorumlu kişiye mesaj attım ancak herhangi bir geri dönüş alamadım . Şuan fiber interneti kaliteli iss aramaktayım . Tavsiyelere açığım ....



U
4 yıl
Yüzbaşı

Hocam mevcut interneti telefon hatti uzerinden bakir kablolarla aliyorsan fiber hizmeti veremezler. Turk telekom fiberoptik kablo cekmesi lazim yada turknetin kendi fiberoptik altyapisini cekmesi lazim ki bu cok zor zaten birak istanbulu turkiyeyi sayili binalarda var . Oturdugun binada bakir kablo telefon uzerinden aldigib internet ya adsl ya vdsl dir



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yok hocam türk telekom kullanan alt komşum dün itibariyle fibere geçişini tamamladı fakat ben uğraşmamak adına türknet fiberden devam etmek istediğim için onlara yazmıştım .




Bu mesajda bahsedilenler: @umidoo
T
4 yıl
Yarbay

Merhaba, maalesef şu an için mevcut müşterilerimiz fiber hizmete geçiş yapamıyor. Ancak bununla ilgili çalışmalarımız var. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Aynı mesajı zaten yukarıda yazmış olmama rağmen hala çocuk kandırır gibi kopyala yapıştırla aynı cevabı yorum olarak paylaşıyor . Oim çalışanlarıda karşısındakini dinlemeden kopyala yapıştır cevaplarla salak yerine koyuyordu karşısındakini . Sizi temin ederim ki aboneliğimi sonladırırken , sebebini sorduklarında ilk 3 sebepten birine sizi söyleyeceğim . Keyifli günler dilerim




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
S
4 yıl
Onbaşı

Gıbırnet var hocam onu deneyebilirsin. Türknet kullanıcı dostuyum diyerek reklamlarını yaptı ama alakası bile yok. Bak ben Türknet kullanıyordum seninle aynı durumdaydım. Gıbırnete geçtim. kurulum ücreti yok-aktivasyon ücreti yok. whatsaptan adamlara belgeleri yolluyorsun tık tık işlemleri yapıyorlar 2-3 günde internet hazır. Mayıs 2021e kadar da fiyatlar sabit. ben 35mbit fiber kullanıyorum ödediğim para 80tl....1 hafta oldu sorun yok. gayet memnunum. küçük bir firma ama beni memnun etti.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Tavsiyen için çok teşekkür ederim hocam , lokasyon neresi sizin




Bu mesajda bahsedilenler: @serkanrose
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.