DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
80
Cevap
1336
Tıklama
11
Öne Çıkarma
Kemal olduğu sürece chp iflah olmaz.
H
11 yıl (4533 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Her bir liderin kendine göre üstün bir özelliği olur.

Erdoğana bakıyoruz: Adamın hitabı çok güzel, insanın oturup dinlemesi geliyor.

Davutoğluna bakıyoruz: Adamda bilgi var, konuşmaların da bunu rahatlıkla hissediyoruz.

Bahçeliye bakıyoruz: Bunun da akibeti kılıçdaroğlu gibi... Genç, bilgili birisi gelse yerine çok daha iyi işler yapabilir.

Kılıçdaroğluna bakıyoruz:
Adamda ne hitabet, ne bilgi var. Kendi söylediği şeylere bir müddet sonra aksini söyleyecek kadar kendinden bi haber.

Kırdığı gaflara bakalım:

İstanbul’a Belediye Başkan Adayı” olur da; daha “Kâğıthane”yi bilmezsen, kalkar “Kâğıttepe” deyip, alay konusu olursun!..

İstanbul’u çok iyi bilirim” deyip de, ardından “Gültepe” isimli “semt”ten, “ilçe” diye söz edersen, gülünç duruma düşersin!..

Sadece “ilçe” ve “semt” adlarını karıştırmakla kalsan, yine öpüp de başımıza koyalım!..

¥ Ama, “İstanbul’u çok iyi tanıdığını” söyleyen sen; “Levent’teki koskoca İETT arazisi”nin “Taksim’de” olduğunu söylersen, kargaları bile güldürürsün!..

¥ Sen “oy kullanma şartları”nı bile bilmez de, millete “ahkâm” kesmeye kalkarsan, “oy kullanamama” gibi gülünç durumlara düşersin!..

¥ Sen, bütün “körfez”lerin “Haliç” olduğunu zannedersen, İzmir’e gidip, “İzmir Körfezi”nin adını da “Haliç Körfezi” diye telâffuz edersin!

Eski bir bürokrat”olduğun, dolayısıyla “ömrün masa başında geçtiği” için; hadi Haliç’in ne yönde, Levent, Taksim ve Kâğıthane’nin “ne yönde” olduğunu bilmiyorsun, peki be adam, sen ömründe hiç, “yürüyen merdiven”e de mi binmedin?..

Tamam, anladık;

“Semt”leri, “ilçe”leri ve hatta “il”leri birbirine karıştırıyorsun, ama “aşağı” ve “yukarı” kavramlarını da mı bilmiyorsun ki; “yukarı” çıkan yürüyen merdivenden “aşağı” inmeye kalkıyorsun?..




Bunlar sadece birkaçı.. googleye "kılıçdaroğlu gafları " yazsanız yüzlerce döküman çıkar karşınıza..

son olarak beni eleştirmeden önce gerçekleri görmeye çalışalım lütfen. Şu andaki iktidarın başarılı olmasının en büyük nedeni, muhalefetin başarısızlığından geçiyor. Adam akıllı bir muhalefet olsaydı inanın şuanda birçok şey değişmiş olabilirdi. Gerçekleri görebilmek ümediyle



A
11 yıl (10693 mesaj)
Yarbay




< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

H
11 yıl (1547 mesaj)
Çavuş

''Erdoğana bakıyoruz: Adamın hitabı çok güzel, insanın oturup dinlemesi geliyor.'' burdan sonrasını okumadım sizde öyle yapın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 yıl (23 mesaj)
Er

Erdoğanın yalanlari ne olacak bu kadar yalan ve ülkeyi dolandırma kara para aklama, nasıl bir zıhnıyetsınız hocam çok güzel algı yaratıyorsunuz



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
11 yıl (4533 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

İşinize gelmediğinde okumazsınız tabi.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @harahetta
H
11 yıl (4533 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

kemalin sgk yı batırması ne olacak ? kundakta ki yakınlarına bile sigorta yapması ne olacak ? yediği paralar ne olacak ?


Bu mesaja 4 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @barsozo
S
11 yıl (1292 mesaj)
Yüzbaşı

erdoğanın 10 milyon lirayı beğenmediği kaydı ve sıfırlamayı ne yapıcaz? resmen suça ortak oluyorsunuz.



H
11 yıl (1547 mesaj)
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: messevim

İşinize gelmediğinde okumazsınız tabi.

Şekilcisiniz size muhalefet ya hemen hata ve kusur arama işinize girişirsiniz.Güce ve paraya tapan lümpen oportünistler ancak şekilci,etiketçi olabilir.Sizin için önemli olan yaptıkları,düşünceleri,dış politikası ve ideolojisi değil sadece ama sadece şekildir.Kitabı kapağına göre seçersiniz ama başlığı güzel olan kitabın içerisindekiler boştur.Nitekim siyasette de öyle.Siz de aynı baştakiler gibi boş kabuksunuz ve öyle kalmaya da devam edeceksiniz

Azıcık müslümanlık olsa sizde kusur aramazsınız.Ama müslüman geçinenler fitne yapmaktan,kusur aramaktan,insanları birbirlerine düşürmekten,haram para yemekten geri kalmaz.

Daha uygun argümanlarla gel


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 yıl (23 mesaj)
Er

Kutular ne olacak, ağaoğluna verilen ihaleler, bilal in vakfina bağış diye verilen rüşvetler ne olacak, havuz medyasi, gereksiz özelleştirmeler ne olacak, cemaate "ne istedilerde vermedik" demeleri ne olacak , ülkeyi parsel parsel sattılar sonra hizmeti var başa gelen kim yemedi ki dediler bunlar ne olacak



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @messevim
E
11 yıl (6733 mesaj)
Binbaşı

Davutoğlu siyasetçi olacak en son kişidir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkurt02 -- 4 Nisan 2015; 19:35:05 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl (2535 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: messevim

İşinize gelmediğinde okumazsınız tabi.

Erdoğan'ın bir dediği bir dediğini tutmuyor(teröristlerle masaya oturmadık mevzusu); kendine muhalif olan halka hakaret ediyor(ananı da al git mevzusu, Soma'da dövülen köylü). Ama gerek boyu olsun, gerek duruşu olsun, gerek konuşması olsun karizması olan bir liderdi. AKP iktidarında en azından ulaşım sorununa bir nebze olsun çözüm getirdi.

Gelelim Davutoğlu'na Türkiye başbakanının bir karizması olması gerekli değil mi? Putin'e bak, Obama'ya bak, Merkel'e bak birde Davutoğlu'na bak. Minicik adam elinden tutup parka götüresim geliyor. Erdoğan'ın hiç değilse bir duruşu vardı, bir karizması vardı. Her ne kadar yanlış olsa da gerektiğinde atarı koyup gidiyordu. Davutoğlu gibi milleti ite kaka ön sıraya gelmeye çalışmıyor, görünmek için milletin omuzunun arasından kafasını çıkarmıyordu.

Bahçeli'ye bakacak olursak. Adamın parada pulda gözü yok. Vekil maaşının bir kısmını zaten bağışlıyor. Birileri gibi S600'den aşağı binmemek için devletin arabasının plakasını değiştirmiyor ADAM gibi klasik otomobiliyle gidiyor hatta kendisi sürüyor. Eksikleri yok mu? Elbet var. Yaşı gereği artık sanırım olayları biraz geç idrak ediyor, sık sık dili sürçüyor. Son yaptığı Berkin Elvan açıklaması da bence hiç hoş olmadı.

Kılıçdaroğlu tarafında neler var bir de onlara bakalım. Öncelikle bir CHP'li olduğumu belirtmek isterim. Ama bir CHP'li olarak bu adamı bende sevmiyorum. Sebepleri;
- En büyük sebebi de bu sanırım Kürtçülük yapıyor,
- SGK olayı yüzünden lekeli bir geçmişi var,
- Laiklik ilkesini bazen gözardı edebiliyor,
- Hükümeti uyarmak yerine nerede açığını görsemde oradan vursam siyaseti yapıyor,
- Cemaatin adının CHP ile anılmasında da bu adamın rolü büyük.

Öyle yanlı karşılaştırmalarla gelme insanların önüne. Erdoğan, Davutoğlu süper diğerleri kaka demekle olmuyor bu işler. Bu arada tek bir adam yüzünden bütün partiyi yargılıyorsun. Sanki Kılıçdaroğlu gitse CHP'ye oy vereceksin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
11 yıl (6043 mesaj)
Binbaşı

A
11 yıl (3997 mesaj)
Yarbay

Sacma sapan bir konu olmus. Her siyasetci o heyecan icinde konusmada hata yapabilir ama yalan soylememesi gerekir.

Senin savundugun kimseler 5 saat icinde kendini yalanliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
11 yıl (4533 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Konuşma kesitlerinden kırpılmış konuşmaları derlemişler video yapmışlar. Otur araştır o konuşmaların tamamını bul izle öyle gel.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Nemanja BJELICA_8
H
11 yıl (4533 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Söylediklerinizin bir kısmına katılıyorum. davutoğlunu boyu yüzünden eleştiriyorsunuz ama örnek olarak putini vermişsiniz. zaten putin 1,90 lık adam. konuşma yapmadan önce altına tabura koyulan kişilerden.. her neyse

Son sorunuza gelecek olursam, eğer chp adam akıllı birisini sürse neden oy vermeyeyim ? chp de başlı başına bir fiyasko zaten

En başta başörtüsü meselesinde binbirkez kıvrıldılar. Başörtüsü sorununu çözeceğiz dediler, tbmm de başörtüsü kanununa red oyu verdiler

TMBB de red oyu verdiler, seçimden önce gidip çarşaflılara rozetler taktılar.

Bu chp nin sadece Başörtüsünde ki U dönüşlülüğü. Kurcalarsanız daha binlercesi çıkacaktır





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 4 Nisan 2015; 20:53:27 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Duellist
N
11 yıl (6043 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Konuşma kesitlerinden kırpılmış konuşmaları derlemişler video yapmışlar. Otur araştır o konuşmaların tamamını bul izle öyle gel.

Kafaya bak ya


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
11 yıl (4533 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

İşte sizin aldığınız terbiye bu kadar. Davanız da haklı olsanız dahi karşı tarafa verdiğiniz cevaplardan dolayı kapbediyorsunuz. Bir kerede oturun adam akıllı inandığınız değerleri uğruna konuşun. Hakaret etmeden konuşun. Gidin biraz karşı taraf ile nasıl iletişim kurulur onun kursunu görün. Aynı şeyleri size sormak lazım. Erdoğanı pkk ile masaya oturmakla suçluyorsunuz ama zamanın da devlet bahçeli onun asılmamasına karşı oy kullandı. Erdoğanı Ülkeyi batırmakla ülkeyi çalmakla suçluyorsunuz ama bir kurum olan sgk yı bile ayakta tutamayan, tüm gelirlerini kendi akrabalarıyla tarumar eden kılıçdaroğlunu görmezden geliyorsunuz. Karşı tarafta mantık ararken kendi mantığınız , beyniniz var mı yokmu ona bakın ilk önce. Karşı tarafa çamur atmadan önce elinizde izi kalan çamura bakın önce.

Gelmiş burada erdoğanı suçluyorsunuz, haklısınız tüm Türkiyeyi erdoğan batırdı şu anda oturmuş çoluk çocuğuyla ülkenin parasını çatır çatır yiyor. Evet haklısınız. Sizin gördüğünüz şeyleri ülkenin %51 i görmüyor, o yüzden onu destekliyorlar zaten.

İnsan görmek istediğini görür. Şimdi git ilk önce ahlak dersi al daha sonra gel benimle burada tartış tartışacaksan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kırmızı Pervane
H
11 yıl (4533 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Aynen, aynaya gidip kendi kafana bak.




Bu mesajda bahsedilenler: @Nemanja BJELICA_8
D
11 yıl (2535 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Söylediklerinizin bir kısmına katılıyorum. davutoğlunu boyu yüzünden eleştiriyorsunuz ama örnek olarak putini vermişsiniz. zaten putin 1,90 lık adam. konuşma yapmadan önce altına tabura koyulan kişilerden.. her neyse

Son sorunuza gelecek olursam, eğer chp adam akıllı birisini sürse neden oy vermeyeyim ? chp de başlı başına bir fiyasko zaten

En başta başörtüsü meselesinde binbirkez kıvrıldılar. Başörtüsü sorununu çözeceğiz dediler, tbmm de başörtüsü kanununa red oyu verdiler

TMBB de red oyu verdiler, seçimden önce gidip çarşaflılara rozetler taktılar.

Bu chp nin sadece Başörtüsünde ki U dönüşlülüğü. Kurcalarsanız daha binlercesi çıkacaktır

Olayı boy meselesine indirgemeyin. Putin'in duruşuna, tarzına, konuşmasına bakın Davutoğlunda 10'da, 1'i var mı? Davutoğlu'nu geçtim, Tayyip Erdoğan'da var mı 10'da, 1'i? En basit örnek olarak Tayyip Erdoğan avcı uçağına güneş gözlüğüyle binip bir fotoğraf çektirmiş, bir de Putin bir avcı uçağına binmiş üzerinde tulum kafasında kask binmekle de kalmamış hatta.

Chp adam gibi birini sürse neden oy vermeyeyim demişsin sonra Chp başlı başına bir fiyasko demişsin. Senin önyargıların CHP ile, Kılıçdaroğlu ile ilgili değil.

Başörtüsü meselesine gelince. TBMM'ye başörtüsü girmesi konusu oturup tartışılır ancak o yasa çıktıktan sonra sizde en az benim kadar iyi biliyorsunuz ki o iş başörtüsü değil türban hatta karaçarşafa kadar gidecek. Sonuçta bu ülkeninde bir vizyonu var değil mi?

Çarşaflılara rozet takmak: Biz sizi ayrıştırmayacağız, sizi çarşafınız yüzünden ötekileştirmeyeceğiz.
Mecliste başörtüye karşı çıkmak: Bu ülkenin bir vizyonu var, parlamentodaki insanların bile bu ülkeyi bir Arap ülkesi gibi göstermelerini istemiyoruz.
Aradaki ayrımı iyi ayırt etmek gerekiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl (5134 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: messevim

İşte sizin aldığınız terbiye bu kadar. Davanız da haklı olsanız dahi karşı tarafa verdiğiniz cevaplardan dolayı kapbediyorsunuz. Bir kerede oturun adam akıllı inandığınız değerleri uğruna konuşun. Hakaret etmeden konuşun. Gidin biraz karşı taraf ile nasıl iletişim kurulur onun kursunu görün. Aynı şeyleri size sormak lazım. Erdoğanı pkk ile masaya oturmakla suçluyorsunuz ama zamanın da devlet bahçeli onun asılmamasına karşı oy kullandı. Erdoğanı Ülkeyi batırmakla ülkeyi çalmakla suçluyorsunuz ama bir kurum olan sgk yı bile ayakta tutamayan, tüm gelirlerini kendi akrabalarıyla tarumar eden kılıçdaroğlunu görmezden geliyorsunuz. Karşı tarafta mantık ararken kendi mantığınız , beyniniz var mı yokmu ona bakın ilk önce. Karşı tarafa çamur atmadan önce elinizde izi kalan çamura bakın önce.

Gelmiş burada erdoğanı suçluyorsunuz, haklısınız tüm Türkiyeyi erdoğan batırdı şu anda oturmuş çoluk çocuğuyla ülkenin parasını çatır çatır yiyor. Evet haklısınız. Sizin gördüğünüz şeyleri ülkenin %51 i görmüyor, o yüzden onu destekliyorlar zaten.

İnsan görmek istediğini görür. Şimdi git ilk önce ahlak dersi al daha sonra gel benimle burada tartış tartışacaksan.

Emincim, ben sen ve senin gibiler nasılsa o şekilde tanımlıyorum. Şükür ki ben senin gibi ahlaksız bir şekilde yetiştirilmedim, milletin parasını yiyenlere, yalanlarla iktidarını sürdürenlere hayatımda hiç bir zaman sempati beslemedim. Çünkü zeka yoksunluğuna yapacak bir şey yok ama ahlaklı davranmak insanın sahip olması gereken bir erdem.


Bu mesaja 1 cevap geldi.