Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
49
Cevap
1422
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı otobüs ile işine gidiyormuş
S
11 yıl (708 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

KK bu sefer 12 den vurdu oylar kendisine, az önce cnntürkte kendi ağızıyla söyledi. adam 25 yıldır siyasetçi bu işlerin içinde olmasına rağmen hala kendini ve ailesini bozmamış birileri gibi.. helal olsun diyorum..

bu ülkeye fazla iyi gerçi

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
11 yıl (464 mesaj)
Er

quote:

Orijinalden alıntı: ViveLaCommune

Ajitasyon yazmayı bilmeyen, ayrıca ajitasyonun kelime anlamını da bilmeyen bir kişi olarak çok iddialı laflar etmiyor musun sence de?

Yanlış yazmışım orası doğru kabül ediyorum, şiveden alışkanlıktan öyle olmuş. Ayrıca tek anlamı yoktur 4 anlamı var. 2. anlamı olan mecazi olanı kullandım ben.http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_yanlis&view=yanlis&kelimez=7 İddialı laflar eden kim şimdi? Hatamı kabul ettim bakalım sen edebilecek misin? (EDEMEDİ) Edit:Tipik muhalefet. Kendisi doğruyu biliyor sanır, kibirlenir aklınca. Linki atarsın öyle kalır. İşte bu yüzden kaybeden tarafta olacaksınız. Bu ''çok bilmiş'' kafayla devam edin. Yazmadan da araştırın biraz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGQQWP -- 17 Eylül 2015; 1:16:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.