Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir
31148
Cevap
1393515
Tıklama
88
Öne Çıkarma
Cevap: KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1576. sayfa)
T
2 hafta (8802 mesaj)
Yarbay

Türk Telekom un modemi yeterli olmadığı için AX 180O modelini aldım ancak fiber modem olarak bir türlü bağlayamıyorum. Devamlı giriş bilgileri ekranına atıyor. böyle bir sorun yaşayan varmı dır?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 hafta (5397 mesaj)
Yarbay

Selamlar. Arkadaşlar Keenetic Hero 5G model için bir sorum olacak. Örneğin cep telefonunda sinyalin çok stabil olmadığı bir evde bu modemdeki harici antenlerle daha stabil bir bağlantı alınabilir mi?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
2 hafta (15269 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Kullanıcı adı ve şifre (pppoe bilgileri) ile vlan değerlerini doğru girdiğinize emin misiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @theraptorx
M
2 hafta (7270 mesaj)
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >


bu tarz antenlerden bahsediyorsanız hiç iyi olmuyor. Keenetic Runner cihazım için aldım çatıya koydum SNR daha kötü oldu tek iyi yanı paraziti azalttı ama hiç koymasamda çok bi farkı olmayacaktı. belki
< Resime gitmek için tıklayın >


bu tarz olanlar iş yapar onuda deneyemedim malesef.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gowlet
M
2 hafta (15187 mesaj)
Yarbay

Konu içinde özel yapım antenler ile 4G modelini kullanan @GuGuuuK vardı. Burada deneyimlerini paylaşmıştı.



https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161849287





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 11 Temmuz 2026; 12:8:22 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GuGuuuK , @gowlet
G
2 hafta (1555 mesaj)
Binbaşı

bu kablolarla verim almanız çok zor en fazla 1-15mt de belki iş görür, çatı için LMR240 veya LMR300 kablo kullanmalısın, mesafe arttıkça sinyal kablo yolunda kaybolur.
elinden biraz iş geliyorsa, bi-quad veya duuble bi-quard anten yapabilirsin.cantennator app kur android kullanıyorsan, orada detaylar var. YouTube de videolar var, yapay zekadan yadrım al o kadar zor değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @M_aTRa_X
G
2 hafta (1555 mesaj)
Binbaşı

eyvallah, bu yagi- namlu anten bazistasyonunu görmeli arada fazla engel olmamalı lazerle işaretler gibi yakalarsan en iyi seçenek ama baz istasyonu arasında engeller varsa bi-quad anten daha iyi çok daha iyi olduğunu öğrendim bir ay sonra köyde olacağım sonuçları paylaşırım.
@kenan2028 bi-quad denedi oldukça memnun, bende denemek için sabırsızlaınıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 11 Temmuz 2026; 12:25:58 >


Bu mesajda bahsedilenler: @kenan2028 , @mcgoktug
M
2 hafta (7270 mesaj)
Yarbay

kablo sandıgın kadar uzun değil 3m tinyhousenin içinden çatıya çıkıyor sadece. yapay zekanın önerisiyle çok iş denedimde yemedi :) güneş panellerinin yanında çatıda duruyordu snr daha yüksekti bana 1m plastik boruyla vs uzat panellerden uzak dursun altına 30cm lik metal levha yap T gibi dedi daha kötü oldu snr vs :)


runnerin orjinal antenlerini çatıya koysam ne olur ki acaba :)


Şuanda T şeklinde 1 metre uzun şekilde montajlı

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

değerler rezil :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 11 Temmuz 2026; 12:44:41 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GuGuuuK
G
2 hafta (1555 mesaj)
Binbaşı

bi-quad veya duble bi-quad dene yarı yarıya belki daha fazla iyi olacak

değerlerin gayet iyi bazı düzeltilmesi gereken yerler var, baz istasyonuna çok yakın olmalısın. bi-quad antenle biraz daha iyi olabilir.
sen rezil değerler görmemişsin, kendi anteni ile aldığın değerler nasıldı acaba.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 11 Temmuz 2026; 12:56:37 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @M_aTRa_X
G
2 hafta (5397 mesaj)
Yarbay

Bahsettiğim modelin kendi harici antenlerinden bahsetmiştim.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @M_aTRa_X
M
2 hafta (7270 mesaj)
Yarbay

kendi anteninde snr daha yüksek. b1 b7 b3 daha kötü değerler veriyor. antenlerin yapısına baktımda sanki şimşek vs bunları çeker gibi zaten ev diğer evlerden biraz yüksek güneş enerji sistemine parafdr falan bağlı ama riske değmez gibi. anteni yükselttiğimde galiba diğer baz istasyonlarınında frekansına girip kafası karışıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @GuGuuuK
R
2 hafta (1448 mesaj)
Binbaşı

Elektrik kesintisi sırasında hem dışarıdan eve erişmek evdeysemde internet kullanabilmek için tplink forumunda aşağıdaki ürünü tavsiye ettiler. Bende bunu titanda kullanmak istiyorum.

https://www.powerful.com.tr/urun/pm-4400-8000ma-lityum-pil-micro-dc-modem-ups-kesintisiz-guc-kaynagi?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Benim evime fiber kablo nasıl geliyor bilmiyorum. Tahminimce mahallede bir yerde decarm noktası var. Buradanda sitemdeki SOL un switchine geliyor. Apartmandan da daireme geliyor diye düşünüyordum ama buradan daha önce konuştuğum bir arkadaş apartmanda switch olmadığını söylemişti. Ama ben sitenin IT odasında ISP lere ait kabinler görüyorum. Apartmanda switch var mı. Doğrusu nedir.
Şu yüzden soruyorum. Evde titanın UPS ile korumaya aldım ama elektrik kesintisi sırasında apartmandaki switch de enerji giderse internet yine gitmiş olacak. Yanlış mı düşünüyorum. Yoksa apartmanımdaki switch başka birşey mi ve fiber için bir switch yokmu?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 hafta (11073 mesaj)
Yarbay

o ürün 1,5/2A görünüyor. titan'daki değer ise yanlış modele bakmadıysam eğer 3A. yani o ürünü alırsan hata yapmış olursun. daha yüksek A veren model yok muydu? ben de tunçmatik'in sadece tek bir cihaz besleyebilecek bir modeline ne zaman baksam gözüm takılı kalıyor. ama A'i düşük olduğu için almıyorum. ama ne zaman da görsem A'ine bakarım yine, belki yükselmiştir diye. (vay arkadaş kaç kere editledim mesajı ::::S





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 12 Temmuz 2026; 15:29:2 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @radyohead
R
2 hafta (1448 mesaj)
Binbaşı

Aslında cihazdan çok fiber nasıl çalışıyor orayı sormak istiyorum. Apartmanımda ISP nin switchi var mı. Onu öğrenmek amacım. Doğru ürüne sonra odaklanırım. Yani elektrik kesilince evdeki titanda enerji olsa ne olacak eğer aynı elektrik kesintisinde apartmandaki switch de enerji giderse.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @The souls migration
D
2 hafta (513 mesaj)
Yüzbaşı

Turkcell tv plus çalışmıyor ayarlarım bu şekilde destek olabilecek var mı? SOL kendi modemini taktığımda tvplus çalışıyor

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

T
2 hafta (8802 mesaj)
Yarbay

Eminim. devamlı kullanıcı bilgileri ekranına atıp duruyor. İade edeceğim sanırım ürünü. çok uğraştım ama olmadı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KYTECHNGAMING
K
2 hafta (15269 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Kullanıcı adı sonuna @servissaglayiciadi yazıyor musunuz?

Bu şekilde geri dönüyorsa muhakkak hatalı bir kurulum adımı vardır.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @theraptorx
T
2 hafta (8802 mesaj)
Yarbay

Biliyorum üstad. Bu ikinci keenetic im. yazlık için aldık ama olmadı. ttnet ten üyelik bilgilerini aldım yanlış girmemek için. Uğraş uğraş olmuyor.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KYTECHNGAMING
<
2 hafta (1557 mesaj)
Binbaşı

İnternet erişiminin gelmesi için en temelde pppoe k.adı şifre ve vlan iş bilgisinin doğru olması yeterli.

Vlan genelde 35 dir ama farklı da olabilir nadir de olsa tt cihazı arayüzünden bunu teyit edin.

3 ü doğru olmasına rağmen yine gelmiyorsa çok nadirende olsa mac klonlamaya gerek olabiliyor, mac klonlama yaparsınız.

Bu işlemler sonunda internet gelmeli.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @theraptorx
K
2 hafta (15269 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Dün iki ayrı kişi hatta biri telegram grubumuzda da yazmıştı, pppoe sonlanmıyordu, Kimilk hatası ile dönüyordu. Bir tanesi özelden statik ip alınca oluyor ttnet'in modemi de bağlantı almıyor diyordu.
PPP yetkilendirmede bir sorunları var herhalde sistemsel.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @<< PriSonerS >>