Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
8
Cevap
832
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kaza yaptım karşı tarafın sigortası sorun çıkartırmı
J
16 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,
2 gün önce hastaneye giderken mahalle arasında (4 yol ağzında) kaza yaptım. Olay şöyle gelişti, ben 4 yol ağzına geldiğimde soldan gelen arabayı farkettim ve durdum bayada hızlı geliyordu karşımdan gelen araç ise farketmedi karşımdaki araç ilk önce ona çarptı ve sonra ondan kurtulup durdurugum yerde bana çarptı. Trafik raporu tutuldu bende SIFIR "0" kusur var. karşımdaki araçta %75 solumdan gelen araç ise %25 suçlu. Fakat şöyle bir şey var akşam içmiş oldugum alkol sabah cıktı (0.60 promil) nasıl oldu anlamadım. Trafik polisi ile konustum karşı tarafın sigortası benim masraflarımı karşılayacağını söyledi ve ekledi hiç suçun yokken bosu bosuna ehliyeti verdin dedi.
Birde sizin yorumlarınızı almak istiyorum saygı değer arkadaşlar. Karşı tarafların sigorta şirketleri sorun çıkartabilir mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcutler -- 14 Aralık 2009; 11:58:26 >