Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
1760
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kaz Hirai 'PSN Para Kaybettiriyor'
Şehir : #İstanbul
L
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
    Sony Computer Entertainment başkanı Kaz Hirai, Playstation Network gelirlerinden zarar yaşadıklarını açıkladı. Ancak Hirai bu duruma umutla bakıyor, gelecek sene bu durumun tersine döneceğine inanıyor.
 
    2009 mali yılında 434 milyon dolar kazandıran PSN satışları, 2010 mali yılında bu rakamı ikiye katlıyor. Ancak Kaz Hirai'nin açıklamalarına göre bu gelirler, giderleri karşılamıyor. Bu duruma ithafen Hirai, 2012 mali yılına gelindiğinde PSN satışlarının 3.6 milyar dolara gelebileeğini ön gördü. Hirai, toplam PSN hesaplarının 60 milyonu geçtiğini örnek vererek böyle bir şeyin mümkün olabileceğini belirtti.
 



B
13 yıl
Yarbay

Sony PSN'i eninde sonunda paralı yapacak. Microsoft Xbox Live'dan (25 milyon üye ve yıllık 60 dolar üyelik ücreti) inanılmaz paralar kazanıyor, Sony bu geliri görmezden gelemeyecek bence.



V
13 yıl
Yarbay

Bak böyle diye diye psn'yi paralı yapacaklar, işte o zaman Ps3'ü götürür kıdırırım, korsan oynarım. Beleş multi için psn'yi kullanıyoruz.



.
13 yıl
Yarbay

Adam gibi psn yapsınlar laglı luglu oyun oynamaktan arkadaşlarımızla istedigimiz gibi iletişim kuramamaktan kurtarsınlar bak nasıl para kazanıyorlar.



B
13 yıl
Yarbay

paralı psn glecek



B
13 yıl
Yarbay

ps3 un cok onemli bir avantaji olan bedeva psn ni parali yaparsa sony boku yer...



J
13 yıl
Yarbay

Adam gibi hizmet sunsunlar da parasını sonra istesinler.



G
13 yıl
Teğmen

psn de çok güzel psp oyunları var ama doğru düzgün ps3 oyunu yok daha fazla ps3 oyunu olsa çok daha iyi olurdu



B
13 yıl
Yarbay

KAZ Hirai kısaca demek istiyor ki PSNin gelirler, giderleri karşılamıyor.Müsadenizle KAZ gibi yollmak istiyoruz sizi



G
13 yıl
Yüzbaşı

psn nin paralı versiyonu var zaten diye biliyorum ben bazı demo lara falan önceden indirme olanağı sağlayan.birkaç ay önce sony paralı psn ile ilgili geniş bir anket yapmıştı bende katılmıştım,hem paralı hem parasız bir iş modeline dönecek bence,tıpkı free 2 play oyunlar gibi.



A
13 yıl
Teğmen

Hacı, PSN paralı olacaksa , orjinal kullanmanın ne gereği var ki? Direk Hackle aleti gitsin o vakit...
Bunu da hesap etmeliler Sony'de ki abiler/ablalar.



T
13 yıl
Yarbay

Chat kalitesini arttırsınlar bunu yapmadan para verilmez. Live'da 9 kişi karşı karşıya oturuyormuşçasına kaliteli muhabbet ediyorsunuz.

Ms, Live'dan deli gibi paralar kazanıyor sadece Live bir gelir kaynağı Ms için. Satılan üyelik ve diğer ürünler ile Ms işi götürüyor. Sony'nin online olarak Ms'den baya birşey öğrenmesi gerek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
13 yıl
Binbaşı

Eğer paralı yapacaksa eksiyi artıya çevirmenin yolunu bulması lazım yoksa ps4'ün satışlarındaki kazancı şimdiden unutsun hatta gelecek yılı bile unutabilir



T
13 yıl
Yüzbaşı

ya siz neyi tartışyorsunuz arkadaşlar? psn'in zaten paralı üyeliği var. siz hiç PlayStation Plus adını duymadınız mı bugüne kadar??



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.