Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
916
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kasko vs zorunlu trafik sigortası
C
3 yıl
Er
Konu Sahibi

İlk defa araç satın alacağım trafik sigortası zaten zorunlu olduğu için yaptıracağım ama kasko diye birşey var buna neden ihtiyacım var? İkisi aynı işlevi görmeyecek mi? Avantaj ve dezavantajları nasıl olur?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
3 yıl
Yüzbaşı

Selamlar hocam,

Trafik sigortası karşı aracın hasarlarını teminat altına alır.

Kasko ise hem sizin aracınızı güvence altına alır hemde trafik sigortasının teminatlarını artırmaktadır.

Şöyle ki; sizin kusurlu olduğunuz bir kazada, trafik sigortası karşı aracı 43bin liraya kadar karşılar, 43bin lira üzerini kaskonuz yoksa cebinizden ödersiniz, kaskonuz varsa, kaskodaki imm tutarına göre +100bin +sınırsız olarak kaskonuz bunu karşılar, siz hiçbir şey ödemezsiniz, karşı araçta sizin araçta kaskodan karşılanır.

İmm meselesi kaskonun en önemli hususlarından biridir. Online satış siteleri, 10bin, 30bin, 50bin immli kasko fiyatlarıyla sözde uygun kasko sunuyor, ancak bu tutarlar piyasanın çok altında ve mağduriyete sebep olabilmektedir.
Başka yerden kasko yaptıran kişilerde dahil olmak üzere tüm müşterilerimize 141TL farkla diledikleri zaman kasko poliçelerine sınırsız imm ekleyebileceklerini tavsiye etmekteyiz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 12 Ağustos 2021; 11:8:16 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Çok teşekkür ederim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @SigortaTower
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.