Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
328
Cevap
63616
Tıklama
902
Öne Çıkarma
Cevap: Kargolarda Oluşan Rezilliğe Bir Dur Diyelim! ANKET EKLENDİ - Mutlaka Katılın (17. sayfa)
K
5 yıl
Yüzbaşı

Millette para yok değil bir küçük kargoya 20-30 tl vermek zor geliyor



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DolaBoynumaReis
C
5 yıl
Yüzbaşı

Aras kargo kadar kötü bir firma görmedim bu zamana kadar bi çok kez internetten alışveriş yaptım genelde mng veya sürat kargo kullandım 23 kasımda oyuncu klavyesi ve mause aldım hepsiburada dan kargo 10 gün sonra geldi gelmesine ama gel gör ki mause'u çalmışlar firmaya ulaşmak zaten mucize gibi birşey ulaştığımızda ise aldığımız cevap eksik kargolanmış satıcınız ile görüşün vs şeyler. Tezgahı kurmuş adamlar oh..



C
5 yıl
Çavuş

Şöyle bir şey de var. Bölgeye bayilik verildiği için bazı bölgelerde hizmet mükemmel olurken bazılarında rezalet oluyor . Ama işte firma kendi marka karizmasını zerre düşünmüyor zannımca paraya bakıyolar yazık . En basitinden şöyle örnek vermek gerekirse memleketimdeki ups efsane hizmet sunarken istanbul kadıköy ups yanından geçemiyor . İpleri sıkan sert ceza vermesi gereken başta firmalar olmalı bayiliklerinin üstüne .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Yarbay

Bence kargoculara karşı topyekûn bir harekat başlamalı. Nerede kargoyu fırlatıp atan görülürse videoya çekilmeli. Nerede geldik bulamadık denirse kamera kayıtlarına bakılmalı ifşa edilmeli. Benden de fazla para aldılar 7 aydır geri almaya çalışıyorum . Reziller rezil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Yarbay

PTT kargo neden bu konuya dahil edilmiyor.
Örneğin Çin'den sürekli alışveriş yapıyorum. Birkaç ay önce bulunduğum il merkezine ulaşan ürünümün, gönderi takibini yaptığım sayfadan kontrol ettiğimde dağıtıma çıkarılmadığını gördüm ve 2 gün sonrasında gidip kendim aldım. Bana yurt içi dağıtımlarının öncelikle olduğunu daha onlara sıra gelmediğini söylediler. Ürün rafta duruyordu. getirecekleri mesafe araç ile 10dk uzaklıkta.

Dün aynı şekilde 1 haftadır orada dağıtıma çıkartılmayan 2 ürünüm için telefon açtım. Bana cevaben; bulunduğunuz bölgeye dağırımı yapan arkadaş izne çıkmıştı yeni geldi, hafta sonuna kadar dağıtırız denildi. Koskoca PTT kargo 1 adama bağlı, düşünebiliyor musunuz?

O kadar rahat çalışıyorlar ki, sanırsınız şirket babalarının.



P
5 yıl
Yüzbaşı

Konu neden ana sayfadan düştü? Bende sorunumu ekleyeyim. 6 Aralık tarihinden itibaren Aras kargonun kitabımı getirmesini beklemekteyim. Normal bir kitap alışverişi olsa beklemekte sıkıntı çıkarmadım fakat üniversite öğrencisiyim ve bu kitap ile ödev yapıp salı günü teslim etmem gerekiyor. Defalarca aradım ve sürekli bana ulaşacaklarını söylüyorlar. Eğer bir gelişme yaşanırsa yazıyı editlerim.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
5 yıl
Yüzbaşı

imza kampanyası change.org de yeteri kadar ilgi görmemiş. imza sayısı 80lerde konudaki + oyları daha fazla. böyle olursa kendimiz çalar oynarız. twitter, facebook kampanyayı paylaşalım. yoksa ilgi toplanamayacak.



M
5 yıl
Teğmen

hic sormayın hocam artık birşey almak istemiyorum



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @İsildur’un Valizi
M
5 yıl
Yarbay

yapılması gerekenler ilk olarak kargo personelinin insan yerine koyulması ardından gerekli eğitimlerin verilip firmanın vizyonunu ve misyonunu buna göre ayarlaması düzeltmesi gün gelecek bu konu sayesinde kargo teslimatları etik ve düzgün yapılacak

geçen hafta yaşadığım olay : kargocu ben evde yokum diye 1. katın balkonuna ürünü atmış ( içinde Allah tan kitap vardı ) ben 5. katta oturuyorum apartmana girerken gördüm kargoyu



M
5 yıl
Yarbay

Satıcılar en azından kargo seçeneği sunmalılar. Hepsiburada eskiden seçenek sunardı şimdi hangi kargoyla geleceği bile belli olmuyor. Bari satıcıların yanına hangi kargoyla yollayacakları falan yazılsın birşey yapılsın. Yada iptal seçeeneği kaybolmadan hangi kargoyla yollayacakları belli olsun ki iptal edilecekse edilsin.



T
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: byprof

bir kargocu olarak yazıyorum yanımıza vazelinde alalımmı? sen bi kargo gönderiyorsun kaç araç değiştiriyor kaç personel değiştiriyor o kadar kişi maaş alıyor mazot yakıyor vergisi algısı. sen 10 tl ye koli göndermeye çalışmaya devam et. beter olun
Umarım bi gün çok hevesle aldığın bir ürün paramparça gelir o zaman tüketiciyi anlarsın...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 yıl
Binbaşı

Kargo teslimatlarindaki sorunlarin kaynağı,kargo firmalarinin az adamla çok iş yaptirma gayretlerinden meydana gelmektedir ups kargo benim mahalleme 5 paket bilemedin 10 kargo ile giriyor örnek ptt kargo sadece 1 mahalleye 50 kargo ile gidiyor en az 3 mahalleye gidiyor bir arac ve kargo dağıtımını arac şöförü yapiyor yani hem sevk irsaliyesini takip ediyor hem adreslere intikalini sağliyor teslimat tahsilat muhasebe ve alım yapiyor kargocu arkadaş sabah 80 ile 120 arasi kargoyu kamyondan indiriyor sisteme ekleyip kabulünü yapiyor sonra kendi aracina tekrar yüklüyor saat 10.30 ile 17.30 a kadar ortalama 100 adrese gidiyor ve bu kargolar arasinda 40kg olan da var,kisaca bu kargo sorunu kisileri olaylari konusarak değil,sorunun kaynağı olan sirketlerin çalişma politikasi dayatmasi değistirilerek çözüme kavuşabilir selam ve dua ile.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
5 yıl
Yarbay

Şerefsizliğin bu kadarına pes.

Videoyu izlemek için tıklayınız



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

U
4 yıl
Çavuş

Kapıda ödeme de kontrol olmaması ve kimlik görmeden hala vermeye devam etmeleri çok saçma bi durum. Geçen kargo almaya gittim kimlik bile istemediler tamam bu sizin dediler olay bitti. Eve gelen kargoda kargoyu bile ödemeden göstermemeleri apayrı bi durum



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.