Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
650
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kapanma Sorunu (Sanırım bataryadan)
X
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Aralık 2011'den beri kullandığım iPhone 4s'im var. Yani yaklaşık 16 ay olmuş alalı. Telefonu aldığımdan beri yoğun bir şekilde kullanıyorum. 155 gün askerlik yaptığım süreçtede kardeşim yoğun olarak kullandı. Ama sanırım artık bataryası ölmeye başladı. Pil %50'lerin altındayken flaşlı fotoğraf çekildiği zaman telefon kapanıyor. Açmaya çalıştığımda ise telefonu şarjza takın işareti çıkıyor ve telefon açılmıyor. Ama bir 5dk sonra tekrar açmayı denediğimde açılıyor ve pil yüzdesi kapanmadan önceki gibi %40-50'lerde. Bunu bir tek flaşlı fotoğraf çekerken yaşıyordum, geçen gün arkadaşım real racing 3 oyununu açtı, şarjım %35'ti, bir süre sonra telefon yine kapandı. Acaba kamerayla ilgili donanımsal bir sorunmu diye düşünmüştüm ama bu son kapanma sonrası tamamen bataryayla ilgili olduğunu düşünmeye başladım.

Siz ne düşünüyorsunuz?



*
11 yıl
Yarbay

Eğer sadece flaşa yönelik olsaydı kısa devre olabilir diye düşünürdüm ama son olaydan sonra banada batarya gibi geliyor dostum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

Batarya ile ilgili değil. iOS 7 çıktıktan sonra bu sorun herkeste görülmeye başladı. ;) Yazılımsal bir sıkıntı var.

Tarihi kaçırdın heralde dostum 3 Nisan 2013.

IOS 7 o tarihte vardı da bizim mi haberimiz yoktu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.