Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
725
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kanaltürk ve Bugün TV kepenk indiriyor.
A
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Fethullah Gülen cemaatine mali kaynak sağladığı iddiasılma Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile yönetimine el konan İpek Grubuna ait bütün gazete ve televizyonların kapatılmasına karar verildiği öte yandan kararın yarın borsa kapandıktan sonra kamuoyuna duyurulacağı iddia edildi. 

İPEK MEDYA GRUBU'NUN KAPISINA KİLİT VURULUYOR!

Sözde Paralel yapı ile mücadele kapsamında yürütülen soruşturmada Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile 28 Ekim 2015 tarihinde yönetimine el konulan ve tepe noktalara kayyum atanan İpek Medya Grubu'na bağlı Kanaltürk Televizyonu, Bugün TV, Bugün Gazetesi, Millet Gazetesi, Kanaltürk Radyo ve diğer medya şirketlerinin kapatılmasına karar verildiği iddia edildi.

Söz konusu televizyon kanalları daha önce dijital platformlardan, kablo sisteminden ve Türksat'a ait uydulardan çıkarılmıştı. 

KARAR BUGÜN AÇIKLANACAK!

İpek medya gurbuna bağlı Kanaltürk, Bugün TV, Bugün Gazetesi, Millet Gazetesi, Kanaltürk Radyo ve diğer medya iştiraklerinin kapatılması kararının yarın piyasaların kapatılmasından hemen sonra saat 17.00'de kamuoyuna duyurulacağı ve Kamu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirileceği söylentiler arasında yer alıyor.

Bu önemli kararda İpek Grubuna ait medencilik, turizm ve kağıtçılık gibi diğer şirketlerden sürekli gazete ve televizyonların fonlanmasına karşı çıkan Akın İpek'in mahkeme yolu ile kayyum heyetine ihtarname çekmesinin etkili olduğu belirtiliyor.



Akın İpek'in sahibi bulunduğu İpek Grubu, Sözde Paralel Devlet Yapılanmasına mali kaynak sağlamakla suçlanıyor. 17-25 Aralık olaylarının sonrasın Akın İpek, Fethullah Gülen'i kastederek 'Bütün mal varlığımı O'nun bir gülüşüne feda olsun' sözleri ile gündeme gelmişti.

İpek Medya Grubu'nun tamamen kapatılma işlemi gerçekleşirse eğer bu olayın ardından Televizyon ve gazetelerde görev yapan yüzlerce medya çalışanının durumunun ne olacağı şimdilik bilinmiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
8 yıl
Yarbay




< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Kanaltürk,Bugün TV,Bugün Gazetesi,Millet Gazetesi ve Kanaltürk Radyo kapanmıştır yani Koza-İpek Grubu tamamen kapanmıştır.



D
8 yıl
Binbaşı

Hayırlısı olsun eger gercekten bunlara haksızlık yapılmışsa Allah bırakmasın.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Sıra büyük ihtimalle Samanyolu Yayın Grubu ve Feza Grubu(Zaman,Meydan ve Today's Zaman) var.



İ
8 yıl
Teğmen

Tosays zaman ve zaman kapanmadıkça stv kapanmadıkça tırt. Gerçi yeni gazeteleri cumhuriyet bu aralar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bu arada Kanaltürk ve Bugün TV ekranı karardı. Tvlerin,Radyoların ve Gazetelerin İnternet siteleri kapanır ve Facebook,Twitter,Youtube,İnstagram gibi sosyal medya hesapları silinir. Artık Koza-İpek Medya Grubu Kepenk kapattı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.