Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
593
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Kahramanmaraş İSS Önerisi (2. sayfa)
T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Türk telekom fiber altyapısı üzerinden hizmet verdiğimiz bölgelerde 100 Mbps'e kadar hizmeti 85 TL'ye veriyoruz. Ayrıca hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih faturası ödemeden iptal edebilirsiniz.



T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, şu an bizden hizmet alıyorsanız yaşadığınız sorunu destek kaydı numarası ile birlikte benimle paylaşmanız durumunda size yardımcı olacağım.




Bu mesajda bahsedilenler: @zero fear
O
3 yıl
Binbaşı

veganet dc ile aramda 2km var önerir misiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @halikjk
H
3 yıl
Teğmen

Hiç bir fikrim yok. Ben de İSS ararken görmüştüm o kadar. Kullanmadım yani. Yakın olduğu için belki ping değerleri düşük olabilir diye düşünmüştüm.




Bu mesajda bahsedilenler: @hizliyiseven
W
3 yıl
Er

ben paramın delisiyim param bol derseniz toplamda aylık 165 liralık 100mbps türk telekom paketini öneririm, yok bana hem ucuz hemde aynı paketi önerin derseniz turkneti öneririm ben kullanıyorum çok nadir sıkıntı yaşadım 85 tl aylık başka hiçbir ücrette yok zaten taahütsüz abi beğenmezsen ister iptal et ister başka sağlayıcıya geç.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.