Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
894
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kablosuz ADSL modemi uydunette kullanma
B
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

TTnet ten kurtuldum. Şimdi uydunet iyi bir alternatif ve bizim binada mevcut.
Fakat uydunet modemleri biraz daha pahalı. Kablosuz bir uydunet modem 140-150 den başlıyor. Kablolu uydunet modem ise 80-90 civarlarında
Acaba kablolu uydunet modem alsam ve ttnet'in eski airties kablosuz modemi ile bir şekilde bağlantı sağlasam kablosuz şekilde kullanabilir miyim uydunet modemi?
Yani boşuna 50-60 TL vermeyeyim diye kendimce bir çare düşünüyorum. Böyle birşey olabilir mi sizce?



D
13 yıl
Yarbay

samsung uydu net modem 65 tl exada ve herseyburadada.. kendi wireless modeminle dagıtırsan 1 adet bilgisayar ile bağlanabiliyormuşun.kopmalar falan yaşanıyormuş.. bende geçicem ama araştırmaktayım hala.. 40 tl ye tplinkisin routerları var.. onlar bi işe yararmı bilemioum.. uydunetede güvenemioum..

yatacak yerin yok ttnet..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ttnet e o kadar sinir olmuş durumdayım ki;
Yani şu an bedava internet verse cidden almayacağım.
Kotalı kullanıyordum. 56 TL adsl faturası geldi. Yahu tamam yanlış kullanmış olabiliriz. Ama buna bir üst sınır koymak gerekmez mi? Sınırsız kullanan 49 TL ödesin, ben 56 TL ödeyeyim .Uydunet buna tavan sınır koymuş. Gayet mantıklı. Gerçi onlarda da kablolu tv yüzünden 7 TL ödeme yapıyorsunuz ayrıca ama hiç olmazsa TTnet gibi 16-19 Tl değil sabit ücreti.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.