Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
18
Cevap
1407
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kablonet WOW ping
D
3 yıl (340 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Uzun süredir wow oynamaktayım, son 3 aydır Antalya'dayım kablonet internet kullanıyorum ne yaparsam yapayım wow eu serverlarında 150 sabit pingim var müşteri hizmetlerini aradım bana sorunla ilgili mail attırdılar tabiki müşteri hizmetlerini aramadan önce sorun oyundan yada bendenmi diye denemedgim yol kalmadı ama ne yazıktır ki aynı mahalledki arkadaşıma wow serverlarına ping attırdıgımda aynı pingi alıyor, kendi pc'me hiçbir degişiklik yapmadan telefon internetimi bagladıgımda 70ping alıyorum sorun ipmim izledigi yol bunun hakkında mail attım ama bana hedef ip adresinin amerika üzerinden anons edilmesi kaynaklı sürelerin uzadıgı tespit edilmiştir dendi çokta birşey anlamadım açıkcası benimle aynı sorunu yaşayanlar varmı yada çözüm önerisi olan ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
2 yıl (34682 mesaj)
Yarbay

Şu konudaki bahse konu ayarları yaparsanız iyileşme olabilir hocam.
https://forum.donanimhaber.com/ping-nasil-dusurulur-kablosuz-kanal-ve-bant-genisligi-ayari-nasil-yapilir--157414269-5#158739019




Bu mesajda bahsedilenler: @darkmumo
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.