Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
137
Cevap
29214
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Kablonet Sınırsız GPON Tarifeleri : 200 - 300 - 500 - 1000 MBPS
Q
5 yıl (270 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Kablonet, GPON altyapısında olan aboneleri için sınırsız (kotasız ve hız düşümsüz) GPON tarifelerini duyurdu.

1000 MBPS'ye Kadar Sınırsız İnternet!

GPON sınırsız Kablonet tarifelerindeki hızlar 200 Mbps'den başlayıp 1000 Mbps'ye kadar yükseliyor. Aylık tarife ücreti ise seçeceğiniz tarifeye göre 499,99 TL ile 2999,99 TL arasında değişiyor. GPON sınırsız tarifelerinden sadece GPON altyapısında bulunan Kablonet aboneleri, GPON altyapısına özgü GPON modemlerden birini kullanarak yararlanabiliyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
Taahhütlü Abonelik Tarife Ücretleri Açıklanmadı!

12 aylık ve 24 aylık taahhütlü abonelik tarife ücretleri şimdilik açıklanmadı. 1 Mayıs 2021'de tarife ücretlerinde ufak değişimler olacağından 12 aylık ve 24 aylık taahhütlü abonelik tarife ücretlerinde açıklanması bekleniyor. Detaylı bilgi ve GPON altyapı durumunuzu sorgulamak için Türksat Kablo web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Q
5 yıl (270 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

1 Mayıs 2021'den itibaren geçerli olan taahhütsüz internet tarife fiyatları.

https://www.turksatkablo.com.tr/userUpload/diger/tarifebilgilendirme_01052021.pdf



R
5 yıl (1307 mesaj)
Binbaşı

https://www.turksatkablo.com.tr/TK-Detay,705,sinirsiz-full-paket-kampanyasi

önceki 100mbit kampanyasına gpon tarifeler eklenmiş.

200mbps 350lira, yapılan yatırıma yazık, kimse bu fiyatı vermez zaten. israf.

temel düzeyde ekonomi okumamış mı bunları planlayanlar, dönerciler bile sürümden kazanmayı biliyor :D





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 3 Mayıs 2021; 14:31:28 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
Q
5 yıl (270 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: maxi909

Caddebostan Suadiye de bile şu anda Superonline fiber şebekesini tamamlayamadı eski ibb yönetiminden izin alamadığı için eksik altyapıyı tamamlıyorlar bağdat caddesinin kuzeyinde kalan yerler daha şanslı SOL altyapısı konusunda, Turknet Kadıköy de halen rasimpaşa mahallesinden dışarı çıkamadı öncelik verdikleri mahalleler ağırlıklı olara bitişik nizamda olanlar.
Haksızlık etmeyin hocam, Kozyatağı mahallesindeki Donanım Haber'e 10.000 mbps hız sağlayabildiklerine göre Rasimpaşa mahallesinden çıkılmış durumda Şaka bir yana Bayrampaşa Kartaltepe mahallesinde de var, 50. yıl Ana Caddesinde ve 50. yıl ana caddesi ile kesişen Ankara caddesi gibi caddelerde GigaFiber hizmeti bulunuyor. Forumda paylaşıldığına göre başka ilçelerde de var ama çok nokta atışı adres paylaşmak gerektiğinden forumda herkese açık olarak paylaşılması doğru olmaz.

GigaFiber için bir istisna mevcut. Siteler için GigaFiber hizmeti sağlıyorlar, anladığım kadarıyla site yönetiminiz anlaşırsa ve belli bir sayıda abonelik alınacaksa sitenize GigaFiber hizmeti veriyorlar.

https://turk.net/yoneticilere-ozel-gigafiber



R
5 yıl (7633 mesaj)
Yarbay

G
4 yıl (1078 mesaj)
Yüzbaşı

Kablonun gpon altyapisi cok kisitli bolgede var. Gbps kullanmak istedigimi musteri hizmetlerine ilettim ama docsis oldugundan yapamadilar :/ Docsis 3.0 uzerinden de 1 gpbs teoride mumkun gozukuyor (https://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS) ama kablocular 100mbps uzerini vermiyor. Docsis 3.1 de yok zaten :/ .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl (394 mesaj)
Yüzbaşı

merhaba

aşağıdaki linkte sayfanın alt tarafında adres sorgulayabileceğiniz bir form var. Sorgu sonucu "1000 mpbs hizmet alabilirsiniz" şeklinde çıkarsa gpon bölgesindesiniz :)
https://www.turksatkablo.com.tr



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @boyleykenboyle
G
3 yıl (1263 mesaj)
Binbaşı

Türksat galiba bu hizmeti sadece türk telekom'un ftth alt yapısı olan yerlerde verebiliyor? Yani yine vdsl alt yapısı gibi telekoma bağlı bir hizmet. Türksat'ın kendi fiber alt yapısı yok diye biliyorum. Türksat'ın alt yapısı işte o kablo tv döneminden kalan koaksiyel kablo:

https://tr.wikipedia.org/wiki/Koaksiyel_kablo
Türksat'ın bilmediğimiz bir fiber alt yapısı da mı var?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 4 Ocak 2023; 1:7:36 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
geçen yıl (1087 mesaj)
Binbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.