Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
324
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KABLO MODEM SORUNU
C
21 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar kabloneti aldığımdan beri usb den kullanırım modemimi fakat 1-2 ay önce saçma sapan şeyler oldu. Netin kendi kendine kopması, pc restart edene kadar düzelmemesi gibi. Müşteri hizmetlerini aradım.Bana usb den sorunlar olabileceğini,ethernetten kullanmamı söylediler.(çok saçma bir şey ya onca aya kullanmışım)Daha sonra boardımın onboard ethernetine taktım ve herşey güzel gidiyordu...
45 günlüğüne tatile çıktım.Fakat daha sonra geldiğimde nete bağlanamadığımı gördüm.Bağlanmak için cebelleşiyor,detecting proxy falan yazıyor browser ın sol alt köşede.Fakat bir türlü online olamıyorum.Usb den denedim modemi güzelce tanıttım fakat yine aynı sorun.En sonunda pci ethernet ile denedim 1 haftadır o şekilde bağlıyım sorun windowstandır dedim bu gün yeni windows kurdum.Fakat sorunlar aynen devam ediyor.Modem bozuk dicem ama pci ethernette çalıştığını nasıl açıklayacağım?
not:usb dende onboard lan dan da bağlandığımda network connections dan bağlantılarımı kontrol ettim bağlı gözüküyordum fakat olmuyor.