Merhaba arkadaşlar ben bilgisayardan filmlerimi k-lite üzerinden izliyorum. Geçen gün internette filmlerden daha kaliteli ses elde etmek için sesi reclock audio renderer üzerinden wasapiye çözdürmem gerektiğini okudum. Benim focusrite sapphire-6 usb harici ses kartım var. Gerekli ayarları yapıp videoyu çalıştırınca bir sorun yok ancak videoyu ileri sardırınca ses kesik kesik ve hızlandırılmış bir şekilde geliyor. Oynamadığım ayar kalmadı yine de sonuç hala aynı bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.