Arkadaşlar köy yolunda kullanmak için jimny aldık. Orjinal teybi var. Kapı hoparlörleri zırıltı yapıyor. Kapı hoparlörlerinin Orjinali 10cm 25wat olmalı.. Şimdi biz buna 10cm 250wat hoparlör taksak teyp kaldırır mı? Yoksa yine 25wat mı almak lazım.. takması basit midir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Şimdi biz buna 10cm 250wat hoparlör taksak teyp kaldırır mı? Yoksa yine 25wat mı almak lazım.. takması basit midir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >