Merhaba arkadaşlar uydu cihazini 1 haftadir kullaniyorduk tv'de tek hdmi girisi var cihazi cikartip laptop bagladik işimiz bitince tekrar uyduyu bagladik ama goruntu gelmedi televizyona. hdmi girisi bozuldumu diye laptopu bagladim goruntu geldi televizyona e dedik uydu bozuldu onu baska televizyona bagladik orada calisti sorun nerede olabilir uydu baska tvde calisiyor bizim tvde calismiyor tv nin hdmi baglantisida bozuk degil bir fikri olan varmi acaba ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 8 Ekim 2014; 17:23:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >