Bilgisayardan yaparsanız güncellenir, jb ve içindekiler gider(yedek aldıysanız içindekiler gitmez).
Telefondan yaparsanız cihaz recovery moduna girer. Ekranda şarj kablosu ve iTunes logosu çıkar(ki bu iTunes'e bağlanın demek). Cihazı komple sıfırlamadan cihaz bir daha açılmaz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >