Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
8
Cevap
1731
Tıklama
1
Öne Çıkarma
İzmir'de %100 kusurlu kamyonun çarpmasıyla ölen bisikletçi Zeynep Aslan davasında 5 yıl 6 ay ceza
E
4 yıl (12670 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

İzmir'de %100 kusurlu bulunan kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden bisikletçi Zeynep Aslan'ın davasında şoföre "iyi hal" indirimi ile 5 yıl 6 ay ceza verildi.

Bir insan hayatı bu kadar ucuz olabilir mi? Bu bir trafik kazası değil cinayettir. Bisiklet üzerinde kaporta olan insana karşı, üst ceza limiti 9 yıl olan trafik kazası kategorisinden nasıl yargılanabilir?

Şehir içinde yakıt ve araç masraflarından dolayı günlük işlerimde bisiklete biniyorum, yol bisikleti ile 150km'yi bulan sürüşler yapıyorum; ancak bu haberleri okudukça kendimi bisikletle trafikte hayal ederken bile korkuyorum artık.

https://www.yeniasir.com.tr/izmir/2021/09/28/izmirli-bisiklet-sporcusu-zeynepin-olumune-neden-olmuslardi-verilen-cezalar-belli-oldu



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şu iyi hal indirimi nedir ya?

Şunun olduğu ülkede adalet yoktur.
Yoruma Git
Colda - 4 yıl +7