Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1322
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İzmir Bostanlı Kablonet Abonelerine
T
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar selamlar, İzmir Bostanlı'da oturuyorum ve şu anda amfilerle ilgili bir problemim var. Kısaca özetlemem gerekirse internet gelişigüzel saatlerde çoğu yeri açamaz oluyor ve modemin fişini çekip tekrar takmak zorunda kalıyorum. Bu sorun apartmana özel veya daireye özel bir sorun değil. Modemin sinyalleri amfiden ana amfiye giderken bir şekilde bozuluyor. Bostanlı'da aynı sorunu yaşayan bir arkadaş daha buldum forumda. İzmir Bostanlı'da oturup bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da varsa buraya mesaj yazarak durumu anlatırlarsa sevinirim.
Benim sorunumhttp://forum.donanimhaber.com/m_13128826/mpage_1/key_//tm.htm adresinde yazıyor. Benzer sorunu olan arkadaşları buraya çağırıyorum, böylece bölgemizden sorumlu olan firma ortak bir noktamızı bulup arızayı kısa bir sürede giderebilir diye düşünüyorum.

Ekleme: Linkini verdiğim mesajda sorunun kaynağının modem olduğunu söylemişim, fakat yeni bir modem aldım, onda da aynı durumun tekrar ettiğini gördüm. sorun malesef amfilerde.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twister -- 23 Nisan 2007; 18:34:28 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.