Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
308
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İzleyecek Anime Arıyorum (BOŞLUKTAYIM)
G
9 yıl (114 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar duygusal bir boşluktayım.Biraz amaçsızlık biraz da keder doluyum bu aralar.Bana izleyecek şöyle akıcı ve güzel bir hikayesi olan anime önerir misiniz.Mümkünse duygusal sahnelerin bol olduğu bir anime.Duygusal derken sakın aşk romantizm falan anlamayın.Full Metal Alchemist'teki o çatışmalarda ki bağı ,hırsı ,fedakarlığı bize de aktaran sahnelerdeki veyahut aynı şekilde Shingeki No Kyojin'de ki sahnelerde bulunan bizi bağlayan fetheden duygular.Bu tür bi duygusallık.Bu arada bu 2 animeyi referans alabilirsiniz.Buna benzer olabilirler.Fantastik ,macera ,aksiyon ,dram türünü bir arada barındıran.Güzel müziklere sahip animeler arıyorum.
Kusura bakmayın konu izleyecek bir şeyler olduğun da heleki animeler olduğunda bayağı seçici oluyorum.

Şimdiden teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordenon -- 29 Nisan 2017; 1:2:22 >

K
9 yıl (3366 mesaj)
Yarbay

Duygusal bir boşluktayım diye yazmışsın manga önerisi istememişsin ama yazıyı görünce sana tam uyucak bir manga geldi aklıma. Seri çok uzunda değil forumda tanıtım konusuda var manga okurum diyorsan bir göz at derim.

Oyasumi Punpun

https://forum.donanimhaber.com/oyasumi-punpun-manga--80147459



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.